žena jedinstvenog stila

Našu umirovljenu sutkinju teško je zasjeniti gdje god se pojavi, a u prozirnoj haljini bacila je puno mlađe dame u drugi plan!

Đurđa Tadeschi Đurđa Tadeschi Pixsell 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Đurđa Tadeschi Đurđa Tadeschi Đurđa Tedeschi (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Đurđa Tadeschi Galerija

Đurđa Tedeschi pojavila se na događaju u Zagrebu koji je okupio brojna poznata lica, a ona ih je svojim izdanjem sve bacila u drugi plan.

Umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi poznata je i po svojem jedinstvenom stilu, zbog kojeg i u osmom desetljeću života privlači pozornost gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Đurđa Tedeschi (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Uvijek svoja U osmom desetljeću: Umirovljena sutkinja Tedeschi stigla na premijeru u poluprozirnoj haljini i mrežastom detalju

Tako ju je bilo teško zasjeniti i na događaju koji je ovaj tjedan u Zagrebu okupio brojna poznata lica, za koji je ona odlučila obući prozirnu, ali i elegantnu crnu haljinu.

Po običaju je pazila i na baš svaki detalj, pa je stajling upotpunila velikim cvijetom na glavi, mrežastim rukavicama, upečatljivom nakitom i crvenim sandalama, a u ovom izdanju je u drugi plan bacila i puno mlađe dame.

Đurđa inače iz kuće ne izlazi nedotjerana, pa je fotografi obožavaju i često je znaju uloviti na ulicama Dubrovnika, u kojem živi. Osim na Stradunu, najčešće je se može vidjeti na važnim kulturnim i modnim događajima, poput ovog.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jada Pinkett Smith Will Smith +0 Jada Pinkett Smith Celebrity Kamere ulovile suprugu Willa Smitha u trenutku incidenta na Oscarima, njezina reakcija začudila je javnost!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić - 3 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 8 Doris Pinčić - 6 +4 Doris Pinčić - 7 Celebrity Doris Pinčić nakon razvoda ljubi 13 godina starijeg menadžera, zajedno su se već upustili i u avanturu života!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene