lijepa ljubavna priča

Frontmen Letećeg odreda već 25 godina voli istu ženu, posvetio joj je i hit-pjesmu, a još su zaljubljeni kao na početku!

Denis i Zorica Dumančić - 3 Denis i Zorica Dumančić - 3 Davor Puklavec/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Denis i Zorica Dumančić - 3 Denis i Zorica Dumančić - 7 Denis i Zorica Dumančić - 1 Denis i Zorica Dumančić - 2 Denis i Zorica Dumančić - 4 Denis i Zorica Dumančić - 5 Denis i Zorica Dumančić - 6 Denis i Zorica Dumančić - 8 Denis i Zorica Dumančić - 9 Denis i Zorica Dumančić - 10 +3 Denis i Zorica Dumančić - 11 Galerija

Denis Dumančić je od 1997. godine u braku sa Zoricom s kojom ima i kćer Denu, a supruzi je posvetio i jednu pjesmu koju nije napisao za svoj bend.

Skladatelj i frontmen benda Leteći odred Denis Dumančić (53) gotovo pola svojeg života voli istu ženu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leteći odred - 4 ''Povod je bio...'' Koja je ljepotica Denisu Dumančiću bila inspiracija za hit "Sanjao sam moju Ružicu'', a što veže Leteći odred i Psihomodo Pop?

Denis je od 1997. godine u sretnom braku sa Zoricom s kojom ima i kćer Denu, a sada su se pojavile njihove fotografije iz 2007. godine, s promocije albuma Letećeg odreda "Jutro poslije brijanja".

Tada su pozirali zagrljeni i nasmijani, a pao je i jedan poljubac pred kamerama. Par je i danas još zaljubljen kao prvog dana i Denis često na svojem profilu na Instagramu dijeli njihove romantične trenutke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Denis Dumančić (@denis_dumancic)

Jednom je prilikom otkrio i koja je tajna njihova uspješna braka.

"Osim onih početnih stvari obožavanja, zaljubljenosti, pa shvatiš da je u pitanju ljubav, tolerancija je ključ", ispričao je Denis za IN Magazin.

Supruzi je posvetio i pjesmu "Zorica" koju je 2013. godine napisao za Mejaše i koja je do danas ostala velikii hit.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Višić - 1 Ivica Višić - 2 Ivica Višić - 3 Ivica Višić - 4 +15 Ivica Višić - 5 Celebrity Dobri duh MasterChefa uz sve nedaće s kojima se suočio ostao je veliki pozitivac: "Kada ti je teško u životu, uvijek kaži da si dobro!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene