Godinama na sceni

Frontmen Letećeg Odreda istu ženu voli gotovo pola života, sve je podredio njoj i kćeri

Denis Dumančić (Foto: Dnevnik.hr) Denis Dumančić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Denis Dumančić (Foto: Dnevnik.hr) Denis Dumančić (Foto: Dnevnik.hr) Leteći odred (Foto: Dnevnik.hr) Leteći odred (Foto: Screenshot) Leteći odred (Foto: Screenshot) Denis Dumančić, pjevač Letećeg odreda (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Denis Dumančić, pjevač Letećeg odreda (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Daniel Beni, Denis Dumančić (FOTO: PR) Galerija

"Život je prolazan, a kad se osvrneš iza sebe shvatiš da je samo ljubav bila važna"- poruka je nove pjesme Letećeg Odreda. Denis Dumančić nakon više od dva desetljeća braka sa suprugom Zoricom posve je siguran da je ljubav najvažnija.

Vječna inspiracija za hitove Letećeg odreda je ljubav, a Denis Dumančić u svojoj novoj pjesmi poručuje "Još jednom me spasi".

Pogledaj i ovo In Magazin: Leteći odred - 4 ''Povod je bio...'' Koja je ljepotica Denisu Dumančiću bila inspiracija za hit "Sanjao sam moju Ružicu'', a što veže Leteći odred i Psihomodo Pop?

''To je zapravo pjesma koja govori o nekome tko istražuje prag tolerancije pa onda misli da svašta može unedogled'', objašnjava Denis. 

Taj prag tolerancije najčešće istražujemo kod onih koje naviše volimo.

''Onda shvatiš nakon nekog vremena da je najbitnija bila ljubav ili ta neka osoba što je velika stvar koju imaš u životu, a koja te može spasiti'', smatra glazbenik. 

Njega već 22 godine "spašava" supruga Zorica. A njihova tajna uspješnog braka je:

''Osim onih početnih stvari obožavanja, zaljubljenosti pa shvatiš da je u pitanju ljubav, tolerancija je ključ'', smatra. 

Frontmen Letećeg Odreda istu ženu voli gotovo pola života, a u svibnju je proslavio okrugli, 50. rođendan.

''Recimo da me je veća frka bila kad mi je bio 40., odjednom me zastrašila ta brojka. Naviknut si da misliš da si supermen i da te ništa ne može ugroziti, da si besmrtan, ali tada mi je i otac umro tako da je to bila velika promjena za mene'', priča nam. 

Puhati svijećice na torti mu je pomogla kći jedinica Dena, koja je, čini se, krenula tatinim stopama.

''Ona ima osam i pol godina i mi smo već osim tata-kćer i frendovi, tako da se navikavamo i na takve neke uloge'', kaže nam. 

''Krenut će u glazbenu školu, ja se još uvijek mislim da je to zato što ide i frendica i ova druga pa tamo će se opet valjda nalaziti'', govori nam. 

Osmogodišnju Denu ne zanima samo glazba.

''Ona ima tu potrebu da non stop nešto pleše, pjeva, ali nadasve iznad toga da priča. Ona non stop melje kad sam nju jednom pitao Dena kako možeš, stvarno već je pol četiri, a ti non stop pričaš, a ona je rekla-tata kad imam ideja'', kaže. 

Ideja kod Dumančića ne nedostaje, a nove pjesme Letećeg Odreda među prvima presluša najmlađa članica obitelji.

''Zna ona reći ovo ti je bezveze, ali znam da smo se prije toga poriječkali. Nju kad pukne nešto pjesma onda skužim da je pjeva, znači da joj je zabavno i ono tata dobra ti je, ali nema ona tu neku potrebu ni da me kritzira niti hvali.'', iskreno nam priča Denis. 

Kritike njegove mezimice katkad su ipak vrlo oštre.

''Jednom mi je prilikom rekla kad je bila puno manja, nešto sam joj, ne znam što sam joj zabranio, a ona je demonstrativno napustila položaj, okrene se, krene i vrati se meni i kaže -pjesme su ti glupe, a gitare su ti ružne, ono ja sam bio u čudu'', prisjeća se. 

S ovako iskrenom kritičarkom u kući, tata Denis nastavlja raditi na novim pjesmama, a do kraja godine planira objaviti i deseti studijski album Letećeg odreda.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene