nije ga više lako uočiti

Legendu hrvatskog nogometa posljednjih godina viđamo baš rijetko, no ovaj put fotografima nije mogao promaknuti!

Davor Šuker Davor Šuker Luka Stanzl/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Šuker Davor Šuker Davor Šuker Davor Šuker - 6 Davor Šuker - 1 Davor Šuker - 2 Davor Šuker - 3 Davor Šuker Davor Šuker - 3 Davor Šuker - 2 +5 Davor Šuker - 1 Galerija

Davor Šuker posljednjih se godina povukao iz javnosti te se dosta i promijenio, no fotografima nije mogao promaknuti na utakmici Hrvatska-Armenija.

Naš legendarni nogometaš Davor Šuker došao je na Maksimir podržati hrvatsku reprezentaciju na utakmici protiv Armenije.

Iako ga posljednjih godina rijetko imamo priliku vidjeti te se dosta i promijenio, fotografima nije promaknuo i snimili su ga na tribinama.

Na fotografijama koje možete pogledati u galeriji Šukera na prvi pogled nije baš lako prepoznati jer je njegova crna kosa s godinama postala potpuno sijeda, a godine su ostavila traga i na njegovu licu.

Kako pišu mediji, Šuker u Hrvatskoj vrlo rijetko i boravi, a gdje inače obitava, nije poznato.

Bivšeg nogometaša za Hrvatsku danas više ne veže gotovo ništa. Svoju obitelj nikad nije osnovao, a u Zagreb ponekad svrati jer mu tu žive roditelji i djeca pokojne sestre Nevenke Boban.

U mladim danima bio je miljenik žena. Iza njega su veze s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, manekenkama Draganom Radošević i Kristinom Bradač, a šuškalo se i o romansi s Ivom Majoli. Veliku pažnju javnosti i medija plijenila je i njegova veza sa španjolskom voditeljicom Anom Obregon, koja ga je jednom prilikom otkrila da ju je zaprosio prstenom u čaši vina, pa se skoro ugušila. Ipak, do braka nije došlo.

Njegova posljednja veza navodno je bila s 25 godina mlađom Kraljicom Hrvatske Kristinom Bralo, ali u ožujku 2021. godine domaći mediji raspisali su se kako je i ta veza pukla.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ante i Monika Budimir Ante i Monika Budimir - 1 Ante i Monika Budimir - 3 Ante i Monika Budimir - 2 +16 Ante i Monika Budimir - 4 Celebrity Antu Budimira i suprugu Moniku spojila je tužna sudbina, a ove godine imali su razloga za slavlje!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević In Magazin: Momčilo Otašević - 5 In Magazin: Momčilo Otašević - 4 In Magazin: Momčilo Otašević - 3 +26 Momčilo Otašević - 1 Celebrity Momčilo Otašević nakon gotovo godinu dana progovorio o razvodu od Jelene Perčin: "Kad se to dogodilo...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene