Javila se iz teretane

Danijela Dvornik otkrila zašto se s 56 godina osjeća bolje nego ikad: ''Kad te boli 'pipi' za tuđa mišljenja i moraliziranja''

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 5 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 4 +19 Danijela Dvornik - 1 Galerija

Danijela Dvornik objavila je niz fotografija iz teretane uz koje je otkrila da se nikada nije osjećala bolje.

Danijela Dvornik, udovica glazbene legende Dina Dvornika, posljednjih godina potpuno je promijenila svoj život.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "Pravi dida!" Danijela Dvornik podijelila smiješnu uspomenu na pokojnog svekra Borisa: "Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel..."

Osim što se posvetila tjelovježbi i zdravom načinu života, 2020. godine preselila se na Brač, gdje se bavi poljoprivredom i kućanskim poslovima te uživa punim plućima u blagodatima mirnog otočkog života.

Sada je na svojem profilu na Instagramu potvrdila da je zadovoljna zbog odluke koju je donijela i da se osjeća bolje nego ikad.

"Napunila sam 56 godina i ne želim ih sakrivati jer nikad se nisam bolje osjećala u svojoj koži i glavi. Ovo su godine kad te boli 'pipi' za tuđa mišljenja i moraliziranja, kada postaješ svjestan da je život neprocjenjiva vrijednost koju posjeduješ. Godina se ne treba sramiti niti bojati... Samo ih treba najbolje živjeti. Ja sam davno odlučila da želim biti što aktivnija i održavati kvalitetu svog života, koju ovdje na otoku nesumnjivo imam onako kako to nikad ne bih imala u gradu", napisala je Danijela uz fotografije iz teretane, na kojima nosi sportski komplet s topićem i tajicama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Toliko je lijepo vidjeti sretnu i fit ženu", "Bravo Danijela", "Svaka ti čast", "Zakon si", neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod objave.

Inače, Danijelu na Instagramu prati više od 108 tisuća ljudi koje uveseljava svojim svakodnevnim dogodovštinama, a nerijetko s pratiteljima ulazi i u rasprave.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 6 +28 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll polugola hrabro prošetala hladnim ulicama Londona, građani i turisti snimali je mobitelima

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene