Kakav talent!

Suze su samo tekle: ''Tužan je kad vidi da su zvijezde žene koje pokazuju sise i guzu, a nemaju glas''

Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 1 Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 1 Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 4 Damianova supruga (Foto: Screenshot Nova TV) Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 6 Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 1 Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 2 Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 3 Damiano Roi (Foto: Nova TV) Damiano Roi (Foto: Nova TV) Damiano Roi (Foto: Nova TV) +0 Damiano Roi (Foto: Nova TV) - 5 Galerija

Damiano Roi u showu "Supertalent" predstavio se pjevanjem.

Damiano Roi iz susjedne nam Slovenije kaže da je glazba njegov život. Po zanimanju je trgovac, ali svira po hotelima, pjeva operu i ima više od sto pjesama. Već je nastupio u slovenskoj inačici "Supertalenta", a sada je svoju sreću odlučio okušati i u hrvatskoj, čiju je publiku oduševio.

Pogledaj i ovo Stella Scholaja (Foto: Nova TV) Trenuci puni emocija Zbog njih smo ronili suze u sedmoj sezoni showa, i zbog talenta, ali i zbog teških životnih priča

"Spavao sam i samo po 13 sati na tjedan", otkrio nam je Damiano, koji se zbog glazbe spreman i toliko žrtvovati te se nada da njegovo vrijeme tek slijedi.

Damiana u svemu podržava i njegova supruga.

"Nekad je tužan kad vidi da pjevaju žene koje pokazuju guzu i sise i nemaju glas, a veće su zvijezde nego moj muž, koji ima takav glas", izjavila je.

Damiano je žiriju otkrio da je 20 godina bez menadžera i diskografske kuće i zato se želio predstaviti.

"Nije mi sad jasno, s ovakvim glasom, da vi kažete da nemate mendažera, da nemate nekoga da vas angažira, pjevate po hotelima. Nije mi jasno gdje tu nešto ne štima jer s takvim vokalom mi smo već odavno trebali znati za vas. Vi ste odavno trebali biti jako bogat i iznimno bukiran čovjek. V ili ste fulali sve što ste mogli fulati po toj Sloveniji ili je netko tamo gluh pa vas nije prepoznao. Vi ste senzacija do te mjere da sam ja ushićena, vi ste za mene bili apsolutno savršenstvo", poručila mu je Martina.

Damiana su usred nastupa svladale emocije, no to nije umanjilo dojam članova žirija.

"Ja sam se isto naježio, ali mi je jako drago da ste dobili ono što zaslužujete", rekao mu je Janko.

Davor, koji ima titulu člana žirija kojega rijetko kad ponesu emocije, priznao je da mu ovaj put nije bilo svejedno.

"U jednom trenutku čak je i mene uzelo i ponijelo. Istina je da imate puno jači glas nego što imate samopouzdanje. Uzmite stvar u svoje ruke i nabavite menadžera", rekao mu je Davor.

No, tko zna, možda su se Damianu posložile zvijezde te je njegovo vrijeme konačno došlo.

"Jako je puno talentiranih ljudi, ali se jednostavno zvijezde ne poklope. Vi oko nas ovog trenutka stojite na dobroj zvijezdi, ja bih se usudila reći da uz ovu razinu vašeg talenta, senzibilnosti i emocije koja je nužna da dotaknete publiku, dođete do publike, uz našu pomoć možda biste i vi mogli dobiti potreban dio kolača", zaključila je Martina.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene