Rađa se ljubav?

Pobjednik Eurosonga koji je bio prava senzacija, poslije prekida duge veze viđen je u društvu djevojke koja je već poznata javnosti

Dove Cameron i Damiano David Dove Cameron i Damiano David Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Dove Cameron i Damiano David - 3 Dove Cameron i Damiano David - 2 Dove Cameron i Damiano David - 1 Dove Cameron - 8 Dove Cameron - 7 Dove Cameron - 6 Dove Cameron - 5 Dove Cameron - 4 Dove Cameron - 3 Dove Cameron - 2 +17 Dove Cameron - 1 Galerija

Talijanski pjevač Damiano David prekinuo je s djevojkom Giorgiom Soleri, a sad je viđen u društvu američke pjevačice i glumice, šuškanja o novom paru odmah su krenula.

Frontmen talijanskog benda Maneskin Damiano David prije nekoliko mjeseci prekinuo je šestogodišnju vezu s djevojkom Giorgiom Soleri, a sad je viđen u društvu nove djevojke.

Iako je vrlo blizak sa svojom kolegicom iz benda Victorijom De Angelis, paparazzi su ga sada uhvatili dok je s koncerta odlazio s američkom glumicom i pjevačicom Dove Cameron.

Dvojac je napustio dvoranu u Sao Paolu u Brazilu, a jedan izvor za strane medije rekao je da je glumica s članovima benda i ručala na jednoj plaži u Brazilu.

Inače, Dove se proslavila ulogama u Disneyjevim filmovima i serijama ''Descendants'' i ''Liv i Maddie'' odrasla je u pravu ljepoticu, a iako je uvijek slovila za slatkicu sada je odrasla u ženu koja zrači seksipilom.

Podsjetimo, Damiano je zaludio obožavateljice diljem svijeta nakon pobjede na Euroviziji 2021. godine. Ovaj 24-godišnjak se otad puno promijenio, a umjesto dulje kose po kojoj je ostao zapamćen, sada ga obilježava kratka plava frizura.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava 18. rođendana Sofije Trajaković - Slađana Trajković, Nina Trajković, Sofija Trajković, Miloš Trajković, Radiša Trajković Đani Proslava 18. rođendana Sofije Trajaković - Slađana Trajković, Sofija Trajković Proslava 18. rođendana Sofije Trajaković - Sofija Trajković Proslava 18. rođendana Sofije Trajaković - Slađana Trajković, Radiša Trajković Đani +8 Proslava 18. rođendana Sofije Trajaković - Marko Trajković Celebrity Srpski folker pozvao cijelu estradu na 18. rođendan svoje kćeri, a isprsio se i s poklonom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene