Naprijed sve golo!

Bivša dječja zvijezda pojavila se u haljini kakvu se nisu usudile obući ni neke njezine puno slavnije kolegice!

Dove Cameron - 4 Dove Cameron - 4 Afp 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dove Cameron - 5 Dove Cameron - 7 Dove Cameron - 1 Dove Cameron Dove Cameron - 4 Dove Cameron - 7 Dove Cameron - 5 Dove Cameron - 1 Dove Cameron - 4 Dove Cameron - 2 +21 Dove Cameron - 3 Galerija

Nekadašnja dječja zvijezda Disneyja Dove Cameron odrasla je u pravu ljepoticu te pokazala gotovo sve na dodjeli nagrada u Los Angelesu.

26-godišnja glumica i pjevačica Dove Cameron koja se proslavila ulogama u Disneyjevim filmovima i serijama ''Descendants'' i ''Liv i Maddie'' odrasla je u pravu ljepoticu, a iako je uvijek slovila za slatkicu sada je pokazala drugo lice te otkrila i seksipil koji je dugo čučao u njoj.

Dove se na dodjeli Billboard Music Awards pojavila u dugačkoj crvenoj haljini koja je na trupu imala veliki prorez pa je Cameron pokazala dio grudi te isklesani trbuh.

Promjena koju su mnogi odmah primijetili na Dove je i boja kose. Dok je u mlađim danima nosila svjetlu boju kose, Dove je sada odlučila nositi potpuno suprotno pa je tako kosu ofarbala u tamno smeđu.

Dove su kroz život pratile i razne optužbe o plastičnim operacijama. Vidljivo je da je glumica operirala nos, no mnogi su je napadali kako je sređivala i usne, grudi te jagodične kosti i područje obrva.

O plastičnim operacijama nikad se javno nije oglasila, ali zato je u nekoliko navrata progovorila o borbi s kilogramima.

''Nikad prije nisam ovo rekla, ali imala sam težak slučaj anoreksije. Mislila sam da moram biti mršava i sićušna da bih bila voljena'', pojasnila je u intervjuu za StyleCaster 2018. godine.

Dove je od 2016. godine do 2020. bila u vezi s kolegom s filma ''Descendants'' Thomasom Dohertyjem. Kružila su i šuškanja da je par zaručen, ali na kraju su se njihovi putevi ipak razišli.

Od 2013. do 2016. Dove je hodala s još jednim kolegom, ovog puta iz serije ''Liv i Maddie'' Ryanom McCartanom. U travnju 2016. objavili su zaruke, ali sve je pošlo po zlu u listopadu iste godine te su zaruke raskinute.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +3 Nives Celzijus sa kćerkom Taishom i sestrom Mateom - 2 Celebrity Nives se izvijala u tijesnom badiću s izrezima, a maštovita upadica jednog fana sve je nasmijala!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity O raskošnim oblinama bujne Slavonke pisali su i svjetski mediji, a nikome nije jasno kako je ovaj korzet navukla na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene