Pa što je ovo!

Dalibor Petko objavio urnebesnu fotografiju kao podsjetnik na stara vremena u nekom novom ruhu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar i Dalibor Petko - 1 Saša Lozar i Dalibor Petko - 6 Dalibor Petko prva emisija TLZP - 4 Dalibor Petko prva emisija TLZP - 3 Dalibor Petko i Maja Šuput prva emisija TLZP Dalibor Petko prva emisija TLZP - 1 +0 Dalibor Petko - 2 Galerija

Dalibor Petko dao je naslutiti da za nedjeljni nastup u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' priprema pravi spektakl i to jednom urnebesnom fotografijom.

Televizijski voditelj i jedan od natjecatelja showa "Tvoje lice zvuči poznato" Dalibor Petko dobro je nasmijao svoje pratitelje na profilu na Instagramu gdje je objavio fotografiju kojom svoje pratitelje priprema na svoju izvedbu u nedjelju!

Pogledaj i ovo Goran Navojec i Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP "U dušu si me dirnuo" Gorana Navojca nismo navikli vidjeti ovako emotivnog, evo što mu je izmamilo suze na oči

Dalibor će se naime transformirati u Sašu, Tina i Kedžu te izvesti njihov kultni hit "365", a na Instagramu je na svoj način sve podsjetio i na to razdoblje kad je ova pjesma žarila i palila. 

"Ah te zlatne godine, kad smo žarili i palili. Damir Kedžo, Saša Lozar jel se sjećate? Samo teretanica i nastupi", napisao je Dalibor uz objavu.

Mnogi su mu se javili u komentarima i poručili mu da ih je nasmijao do suza, a oglasio se i Saša Lozar.

"Ček, ček pa na krivom je tijelu glava", napisao je Saša u komentaru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko)

"Znali smo da skrivaš mišiće", "Jedva čekam nedjelju", "Ajme komedija u tri čina", "Koja faca hahaha, opet si mi popravio dan", "Super ste", "A i ove tenisice izazivaju nostalgiju", neki su od ostalih komentara koje je dobio.

Dalibor se u prvoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Beyonce i osvojio simpatije žirija i gledatelja pred malim ekranima. 

Show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene