zaljubila se u Hrvatsku

Zbog Britanke kojoj tepaju da je vlasnica najsavršenijeg tijela svjetski mediji pišu o Lijepoj Našoj, a nju je ovamo dovelo srce!

Christine McGuinness - 14 Christine McGuinness - 14 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Christine McGuinness - 18 Christine McGuinness - 15 Christine McGuinness - 12 Christine McGuinness - 11 Christine McGuinness - 13 Christine McGuinness - 16 Christine McGuinness - 19 Christine McGuinness - 7 Christine McGuinness - 5 Christine McGuinness - 17 +13 Christine McGuinness - 20 Galerija

Slavna Britanka Christine McGuinness na Instagramu se pohvalila fotografijama s ljetovanja u Hrvatskoj koje je objavio i Daily Mail.

Britanska voditeljica i bivša misica Christine McGuinness (34) posjetila je Hrvatsku, koju je odabrala kao destinaciju za svoj prvi odmor nakon tri godine.

Pogledaj i ovo Christine McGuinness (Foto: Profimedia) Provokativno izdanje Zanosna plavuša seksi tijelo istaknula u prozirnoj haljini golih leđa koja je otkrila minijaturno donje rublje

S obzirom na to da je u svojoj zemlji jako popularna, o njezinu ljetovanju u Lijepoj Našoj raspisao se i Daily Mail, a njezine fotke iz Hrvatske na Instagramu su lajkali deseci tisuća ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christine McGuinness (@mrscmcguinness)

"Slijedila sam svoje srce i odvelo me u Hrvatsku. Uspomene za cijeli život. Osjećam se sretno i blagoslovljeno. puno sam se smijala, odmarala i isključila kao nikad prije", napisala je pored jedne od objava, a iako nije otkrila svoju točnu lokaciju, pohvalila se da je posjetila slapove Krke, dok se na jednoj fotki vidi i splitska riva.

Na ljetovanje je povela prijateljice, a suprug Paddy McGuinness, koji je poznati britanski komičar i glumac, ostao je kod kuće s djecom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christine McGuinness (@mrscmcguinness)

U oskudnim badićima Christine je pokazala i sve svoje čari, a danas je teško povjerovati je da se ova, po mnogima vlasnica jednog od najsavršenijih tijela, u prošlosti borila s anoreksijom.

Sve se promijenilo kada je rodila blizance Lea i Penelope nakon čega je promijenila način prehrane i počela vježbati, tome je ostala vjerna i nakon rođenja treće kćeri Felicity.

McGuinness je krajem prošle godine otkrila i da joj je dijagnosticiran autizam, koji imaju i njezino troje djece, a o svemu je detaljnije progovorila u svojoj knjizi "Christine McGuinness: A Beautiful Nightmare".

Još njezinih fotki s odmora u Hrvatskoj pogledajte u galeriji. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 1 Goran Bregović - 5 +8 Goran Bregović - 4 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda vila na Jadranu koju je Brega kupio svojim kćerima i supruzi da imaju idealno mjesto za ljetovanje

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 +20 Maja Šuput - 1 Celebrity Frizura Majina Blooma pravi je hit na novim fotkama, a s mamom je pozirao na posebnom mjestu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene