Imali su sreće

Članovi popularnog benda doživjeli bizarnu prometnu nesreću: "Kao da ste pogodili zid od cigle"

Crazy Town (Foto: Instagram) Crazy Town (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Crazy Town (Foto: Instagram) Crazy Town (Foto: Instagram) Crazy Town (Foto: Instagram) Crazy Town (Foto: Instagram) Crazy Town (Foto: Instagram) Crazy Town (Foto: Instagram) Crazy Town (Foto: Instagram) Crazy Town (Foto: Instagram) Crazy Town (Foto: Youtube Screenshot) Crazy Town (Foto: Youtube Screenshot) +1 Crazy Town (Foto: Youtube Screenshot) Galerija

Članovi benda Crazy Town doživjeli su prometnu nesreću kada je njihovo vozilo udarilo u losa.

Pravo je čudo što nitko od članova benda Crazy Town nije ozbiljnije ozlijeđen nakon što je kombi kojim su putovali naletio na losa, jer fotografije snimljene nakon nesreće su zaista strašne.

Frontmen benda Seth Binzer, gitarist Elias Tannozs i bubnjar Roland Bank bili su među putnicima kombija koji je putovao cestom Route 17 u kanadskom Ontariju pred koji je odjednom izletjela ženka losa, prenosi TMZ.

Prednja strana kombija je potpuno uništena, s velikom udubinom i razbijenim vjetrobranskim stakom.

Članovi benda su na sreću prošli bez ozbiljnijih ozlijeda, a prva pomoć im je pružena na mjestu nesreću čiji su im djelatnici sanirali porezotine i rane, nakon čega su prevezeni u bolnicu.

Fotografije s mjesta nesreće Seth je objavio na svom profilu na Instagramu.

"Upravo smo izašli iz hitne pomoći i hvala Bogu svi smo dobro, imamo samo porezotine i modrice. Udarili smo losa u Ontariju prošle noći ali u planu nam je završiti turneju", napisao je uz objavljene fotografije nesreće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕾𝖊𝖙𝖍 𝕭𝖎𝖓𝖟𝖊𝖗 (@therealcrazytown) on

Fanovi benda, koji se proslavio singlom "Butterfly" 1999. godine, uputili su im brojne riječi podrške i utjehe u komentarima.

"Čovječe, drago mi je da ste svi dobro, čuvajte se", "Imali ste svi sreće", "Želim vam brz oporavak", "Kao da ste pogodili zid od cigle", "Čudo je da ste živi", "Ovo nije normalno, volimo vas dečki", neki su komentara.

Ipak, los nije imao toliko sreće kao dečki i uginuo je u trenutku udara u vozilo. Inače, u ovo doba godine nesreće s losovima u Kanadi su vrlo česte.

Iz tvrtke od koje je bend iznajmio vozilo potvrdili su kako je to već peta prometna nesreća s losovima u samo mjesec dana te da je je olakotna okolnost to što je bila riječ o ženki, jer su mužjaci puno veći.

Bend je nakon svega unajmio novi kombi i nastavio kanadsku turneju jer "show must go on" ali vjerujemo zahvalni i svjesni činjenice koliko su sreće imali.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman (Foto: Instagram) Davor Bilman (Foto: Instagram) Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Josipa Pavičić Berardini i Davor Bilman (Foto: Instagram) +6 Davor Bilman za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Kakva promjena: Bilman objavio fotografiju staru 28 godina, fanovi ga nisu uspjeli prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene