Nevjerojatna žena

Možete li vjerovati da je ovo tijelo 53-godišnjakinje? Laskavi komplimenti samo pristižu

Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Getty Images) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +1 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Galerija

Cindy Crawford pozirala je u bikiniju i štiklama dok pere auto i zapalila Instagram.

Jednu od najuspješnijih karijera u povijesti modnog svijeta ostvarila je Cindy Crawford, koja se manekenstvom počela baviti prije 30 godina, a čija ljepota do danas još uvijek nije izblijedila.

Cindy je danas 53-godišnja uspješna i samopouzdana žena koja se ne libi pokazati lice bez trunke šminke, ali ni pozirati u oskudnim bikinijima. 

Da je još uvijek u formi kao i na samom početku svoje karijere, supermodel Cindy dokazala je najnovijom objavom na Instagramu. Na izazovnoj fotografiji koja je u rekordnom roku skupila gotovo 200.000 lajkova, Cindy pozira u crnom bikiniju i vrtoglavo visokim štiklama u kojima cijedi spužvu pripremajući se za pranje automobila u svom dvorištu. 

Vruća fotka odmah je raspalila maštu obožavatelja, pa su joj mnogi pratitelji udijelili komplimente i poručili joj kako njezina ljepota ni mrvicu nije izblijedila. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer Friday at the carwash. Photo by @mikaeljansson...

Objavu dijeli Cindy Crawford (@cindycrawford)

Cindy se i dalje bavi modelingom no ne intenzitetom kojim je to radila prije 20 godina. Danas majka i poduzetnica, ova predivna žena svima poručuje kako ljepota nema nikakve veze sa starošću. 

"Postoji li datum isteka na nama? Ne izgledam isto kao što sam izgledala s 20, 30 ili čak 40 godina. Ali ako brinemo sami o sebi, zašto ne? Poziram li u minijaturnim tangama na plaži? Ne. Ali postoje mjesta na kojima se želim divno osjećati gola, u svom privatnom životu, sa suprugom", objasnila je slavna manekenka.

Cindy se za poduzetnika Randea Gerbera udala 1998. godine i roditelji su dvoje djece, 17-godišnje kćeri Kaie i 19-godišnjeg sina Presleyja, koji su također krenuli majčinim stopama u svijet mode i bave se modelingom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Instagram) +7 Dua Lipa (Foto: AFP) Celebrity Pogodio ju je prekid veze sa seksi kuharom pa je utjehu pronašla u modelu s kojeg ne skida ruke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene