Kakva žena!

Luksuzan odmor Georgine i Ronalda: Nakon Dubrovnika ljepotica svoje čari pokazuje na Azurnoj obali

Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez i Ronaldo (Foto: AFP) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +3 Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Christiano Ronaldo i njegova Georgina Rodriguez uživaju s obitelji na ljetovanju.

Najpoznatiji nogometaš svijeta, proslavljeni Christiano Ronaldo s obitelji uživa u Francuskoj. Na luksuznoj jahti na francuskoj Azurnoj obali nogometaš je snimljen kako upija zrake žarkog sunca i kupa se u društvu djece i ljepotice Georgine Rodriguez koja mu je zarobila srce 2016. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Uvijek zanosna Sportsko izdanje crnke čije je tijelo savršeno iz svakog kuta dokazalo da njoj baš sve dobro stoji

Na fotografijama paparazza može se vidjeti kako Georgina u malenom bikiniju životinjskog uzorka šeta po jahti, dok Christiano izlazi iz mora i briše se ručnikom. Njegova se ljepotica sunčala ne bi li još više naglasila svoju tamnu put, a pokazala je i besprijekornu liniju i obline na kojima bi joj pozavidjele mnoge žene. 

Sretan par već tjednima uživa diljem Europe, a prije par dana vratili su se helikopterom iz Grčke. Mijenjaju prekrasne lokacije, ali svoj glamur nose uvijek sa sobom. Tako su nedavno posjetili i naš Dubrovnik te ostali osupnuti njegovom ljepotom. 

Podsjetimo, Ronaldo je 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi upoznao sadašnju djevojku Georginu Rodriguez, koja je do tada radila u Gucci dućanu u Madridu. Nakon što su lijepu crnku paparazzi uhvatili na spoju s jednim od najpoznatijih nogometaša svijeta u pariškom Disneylandu, Georgina je dobila otkaz jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost koju je dobila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La dolce vita ❤️

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

No Georgini je od tada krenulo na bolje, a 2017. godine paru se rodila kćerkica Alana Martina, prvo biološko dijete nogometaša. Ronaldu su surogat-majke rodile prvo sina, a zatim i blizance, a sudeći po fotografijama na Instagramu, mlada Španjolka odlično se snašla u majčinskoj ulozi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +7 Ivana Vida (Foto: Instagram) Celebrity Fantastičnom tijelu supruge našeg nogometaša nema premca: Fotke u badiću mame uzdahe...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene