Sve ispod glasa

Novi skandali: Zastrašivanjem je pokušao odvesti u krevet?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oscar je opet umazan skandalom. Sramotno je koliko malo se priča o seksualnom zlostavljanju, kojeg u industriji zabave ima u alarmantnim količinama.

Svake godine dodjela Oscara izaziva nove kontroverze. Prošlu godinu pamtit ćemo po pitanju rasne nejednakosti u Hollywoodu. Tamnoputi glumci pobunili su se zbog nedostatka nominiranih druge rase, no ove godine tog problema nema. Ovog puta bura se diže zbog problema seksualnog zlostavljanja u industriji zabave. Problem stvaraju dva potencijalna kandidata za Oscara, glumci Nate Parker i Casey Affleck.

Pogledaj i ovo showbuzz nepoznati na dodjeli Zvijezde iz sjene: Jurišaju na Oscare, hoće li im se posrećiti?

Pratite dodjelu uživo na portalu DNEVNIK.hr.

Nate Parker, zvijezda filma "The Birth of a Nation", optužen je za silovanje 2001. godine. O tome nerado javno govori, pogotovo nakon što je oslobođen optužbi. Upletenost u slučaj silovanja sada se aktualizirala jer su se Nate i film nametnuli kao jedni od glavnih kandidata za Oscara.

S druge strane, piše se i priča o mlađem bratu Bena Afflecka. Iako mediji hvale njegovu izvanrednu izvedbu u drami "Manchester by the Sea", nije nezapaženo prošla optužba dviju dama koje su se svojedobno požalile da ih Affleck seksualno uznemirava. Naravno, donekle je Hollywood zaštitio Caseyja, no nedovoljno. Snimateljica Magdalena Gorka i producentica Amanda White tvrde da ih je glumac maltretirao.

Gorka je tako otkrila da joj je Casey, tijekom snimanja dokumentarca, predložio da spava u njegovoj sobi, dok je on spavao na kauču. Gorka je prihvatila i zaspala, no tijekom noći probudila se i vidjela Afflecka kraj sebe. Uvukao joj se u krevet i počeo je maziti po leđima. Ona ga je potjerala, a on ju je pitao zašto ne želi spavati s njim. Odbila ga je, govoreći da je oženjen i da joj je šef. Nakon toga, Gorka tvrdi, atmosfera je bila neizdrživa. Affleck ju je ponižavao i vrijeđao.

Slično je tvrdila i Amanda White. Naime, na snimanju ju je maltretirao svojim seksualnim aluzijama, žene nazivao "kravama", pitao je zašto nije trudna obzirom na svoje godine. Nakon toga, pokušao ju je odvesti i u hotelsku sobu, a kad je odbila, zgrabio ju je i pokušao zastrašiti kako bi pristala. Nagodio se Affleck izvan suda, u oba slučaja, a u intervjuu izjavio da ljudi misle da vas za sve mogu optužiti ako ste poznati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene