Prekrasna žena!

Zvijezda serije ''Nevjera'' koja je u Hrvatskoj bila pravi hit pokazala je svoju bombastičnu figuru u bikiniju!

Cansu Dere Cansu Dere Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 3 Cansu Dere - 4 Cansu Dere - 5 Cansu Dere - 6 +0 Cansu Dere Galerija

Cansu Dere uživa na godišnjem odmoru, a od tamo je podijelila fotografiju u badiću koji je istaknuo njezino bombastično tijelo.

Turska glumica Cansu Dere pohvalila se kako s prijateljicama uživa na ljetnom odmoru.

Pogledaj i ovo showbuzz Kamere ju obožavaju! Lijepa glumica i zvijezda ''Nevjere'' objavila niz fotografija pa sve oduševila svojom prirodnom ljepotom!

Svoje pratitelje posebno je iznenadila novom objavom u dvodijelnom crnom badiću sa svjetlo smeđim šarama gdje je istaknula svoju ženstvenu figuru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Jedna od pratiteljica napisala joj je jedinstven komentar:

"Wow Cansu, tako je lijepo vidjeti te sretnu, uživaj. Tako si preslatka i imaš savršen osmijeh. Oh, kako nas usrećuješ svojim objavama. Hvala ti što širiš pozitivnu energiju i uljepšavaš nam živote. Ti si lijek za dušu koji dobivamo zahvaljujući tvom prekrasnom osmijehu".

Dok su joj ostali poručili: 

"Prekrasna žena", "Savršena", "Ljepotica", "Predivna", "Goriš", "Wow". 

 Cansu trenutačno na profilu na Instagramu prati 2,4 milijuna ljudi i slovi kao jedna od najutjecajnijih osoba u Turskoj, iako s obožavateljima rijetko dijeli trenutke iz privatnog života.

Svoj ljubavni život skriva kao zmija noge, a zbog lošeg iskustva sa bivšim zaručnikom Cansu je postala oprezna s ljubavnim vezama.

Naime, bivši zaručnik prevario ju je s njezinom prijateljicom s kojom se kasnije vjenčao i dobio dijete, a nakon njega Cansu je počela hodati s menadžerom koji ju je također ostavio zbog druge žene.

Poučena ovakvim iskustvima, nije ni čudo što se glumica odlično snašla ulozi u seriji ''Nevjera'' gdje njezin lik također biva prevaren.

Šuškalo se i da je glumica danas u vezi s osam godina mlađim kolegom Metinom Akdulgerom, no niti jedno od njih to nikada nije potvrdilo u javnosti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić +26 Marko Grubnić Celebrity Marko Grubnić pohvalio se novim luksuznim poklonom, sretan je kao malo dijete: ''Moja beba''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 +26 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik na jednom primjeru pokazala je svoju "podlu" stranu majčinstva pa poručila: "Ne vjeruj nikome. I vlastita majka bi te izdala"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene