zaljubljenija nego ikad!

Skriva svoj ljubavni život, no više je i nego jasno da blista s kolegom koji ju je usrećio nakon prekida zaruka

Brie Larson (Foto: Profimedia) Brie Larson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brie Larson (Foto: Profimedia) Brie Larson (Foto: Profimedia) Brie Larson (Foto: Profimedia) Brie Larson (Foto: Profimedia) Brie Larson (Foto: AFP) Brie Larson i Alex Greenwald (Foto: AFP) +0 Brie Larson i Alex Greenwald (Foto: AFP) Galerija

Brie Larson trenutno odmara na Havajima sa svojim dečkom Elijahom Allanom-Blitzom s kojim je započela vezu u ljeto 2019., nekoliko mjeseci nakon prekida zaruka s glazbenikom Alexom Greenwaldom.

Zvijezda filma "Kapetanica Marvel" Brie Larson (31) zaljubljenija je nego ikad i uživa sa svojim dečkom, redateljem i glumcem Elijahom Allanom-Blitzom (34). 

Pogledaj i ovo Brie Larson (Foto: Profimedia) Koja je ljepša? Filmske ljepotice dekolteima i obnaženim nogama skrenule pažnju samo na sebe

Par trenutno odmara na Havajima gdje je Brie pokazala zavidnu figuru u jednodijelnom bijelom badiću s leptirima. Njezin partner Elijah je nosio kupaće hlačice i bilo je vidljivo da se malo opustio pa je dobio trbuščić. 

Oboje su bili nasmiješeni i dobro raspoloženi, a redatelj se glupirao u moru sjedeći u luftiću. Inače, par je započeo vezu u ljeto 2019., nekoliko mjeseci nakon što je Larson prekinula zaruke s glazbenikom Alexom Greenwaldom (41). 

Glumica i Greenwald su se počeli viđati 2013., a tri godine kasnie ju je on zaprosio. Ipak, umjesto vjenčanja uslijedio je prekid, no razlozi takve odluke nisu poznati. Par je svih ovih godina bio vrlo samozatajan po pitanju svoje veze o kojoj se ne zna gotovo ništa, pa razlozi možda nikada niti ne budu otkriveni, ali navodno su ostali dobri prijatelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brie (@brielarson)

Brie je postala poznatija javnosti 2016. kada je osvojila Oscar za najbolju glavnu glumicu za ulogu u potresnoj drami "Soba". Njezin put do slave nije bio nimalo lak o čemu je svojedobno progovorila. Živjela je skromno s majkom i mlađom sestrom nakon razvoda roditelja.

Stanovale su u Los Angelesu u stambenoj zgradi Oakwood Apartments kako bi Larson već sa šest godina mogla ganjati glumačku karijeru. Živjele su u blizini velikih filmskih studija u malenom stanu i štedjele na hrani.

"Imala sam samo dva para hlača i nekoliko majica. Soba nam je bila malena i spavale smo na krevetima na razvlačenje, ali to mi je bilo i ostalo najsretnije razdoblje života. Činilo mi se da je cijeli svijet moj i da je sve puno sreće i smijeha", ispričala je Brie.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) +0 Rami Malek (Getty Images) Celebrity Poznat je razlog dolaska holivudskog para u Zagreb, a s njima su stigle i još neke svjetski poznate face!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene