Zgodne dame

Jedna od najljepših Hrvatica prošetala s prijateljicom koja je pažnju plijenila minicom

Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) Galerija

Branka Krstulović postala je Miss Hrvatske i Europe davne 1994. godine, no i danas je jedna od najljepših Hrvatica.

U moru poznatih lica koja su Badnji dan slavila u centru grada bilo je i ono Branke Krstulović.

Pogledaj i ovo Antea Kodžoman (Foto: PR) Spremna za ljeto Duge noge ove poznate hrvatske misice bile su pravi mamac za poglede na zagrebačkoj špici

Bivša Miss Hrvatske, a danas uspješna poduzetnica, zagrebačkom špicom prošetala je u još jednom besprijekornom modnom izdanju, a pažnju je privukla i njezina plavokosa prijateljica u nešto izazovnijoj kombinaciji.

Iako je imala veliki osmijeh na licu zbog božićnih blagdana, i danas jedna od najljepših Hrvatica, pokušala je izbjeći bliceve fotoaparata, no nije uspjela, baš kao ni njezina prijateljica, kojoj je nestao osmijeh s lica čim ih je vidjela.

Podsjetimo, zgodna Metkovčanka proglašena je najljepšom Hrvaticom 1994. godine, a iste je godine osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domači mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač, Lejla Filipović.

Tada Branka Bebić privlačila je pažnju medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovom koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti".

Ipak, poduzetnica je pravu ljubav našla tek s Hrvojem Krstulovićem s kojim se upoznala na Hvaru, a par ima i dvoje djece. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +2 Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Celebrity Lovren s lijepom suprugom na Badnjak izašao u grad, ona skrivala lice od bliceva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene