Čudo nakon tragedije

Obitelj Miller tragično je izgubila kćerkicu, a sada su uvjereni da se pojavila kao anđeo nerođenog brata

Morgan Miller (Foto: Instagram) Morgan Miller (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Morgan Miller (Foto: Instagram) Morgan Miller (Foto: Instagram) Morgan Miller (Foto: Instagram) Morgan Miller (Foto: Instagram) +0 Morgan Miller (Foto: Instagram) Galerija

Skijaš Bode Miller i supruga Morgan ranije ove godine izgubili su 19-mjesečnu kćerkicu Emeline.

Obitelj Miller ranije ove godine zadesila je velika tragedija.

Pogledaj i ovo showbuzz Nema sreće 88-godišnji glumac razvodi se od četvrte supruge, treću je izgubio na tragičan način

Riječ je o najtrofejnijem američkom skijašu Bodeu Milleru i njegovoj supruzi Morgan koji su ranije ove godine u tragičnoj nesreći izgubili 19-mjesečnu kćerkicu Emeline.

Podsjetimo, tragedija se dogodila u lipnju, a Emeline se utopila u bazenu u susjedovoj kući nedaleko od Los Angelesa. "Naša beba Emmy je jučer preminula. Nisam mislio da ću ikada doživjeti ovakvu bol", napisao je skijaš tada na društvenim mrežama moleći medije za poštivanje privatnosti.

A njegova supruga Morgan sada je objavila 3D sliku s ultrazvuka na kojoj se nalazi njihov sinčić i za koju je uvjerena da je pokazala kako Emmy drži glavicu svog brata. Fotografija je snimljena svega nekoliko dana nakon nesreće.

"Nisam htjela 3D fotografiju bebe, no medicinska sestra ju je svejedno snimila i ona je sada dio obiteljskog blaga. Na njoj je anđeo moje kćeri i drži lice moga sina", otkrila je.

Plavokosa ljepotica fotografiju je objavila na Instagramu nekoliko sati prije Emmynog 2. rođendana koji je također obilježila s nekoliko njezinih fotografija. Par je drugog sinčića dobio prije mjesec dana, a imaju i 3-godišnjeg sina Nasha Skana. Skijač iz prijašnje veze ima i 10-godišnju kćer Neesyn i 5-godišnjeg sina Samuela.

Kćerkica Emeline preminula je tog kobnog dana u bolnici, a shrvana majka javno je podijelila i fotografiju njezinih posljednjih trenutaka na njezinim rukama koja je slomila srca diljem svijeta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lenny Kravitz (Foto: Profimedia) Lenny Kravitz (Foto: Profimedia) Lenny Kravitz i Vanessa Paradis (Foto: AFP) Lenny Kravitz i Nicole Kidman (Foto: Profimedia) +4 Lenny Kravitz i Barbara Fialho (Foto: Profimedia) Celebrity Fanovi nisu oduševljeni novom curom seksi rokera koja je 10 godina mlađa od njegove kćeri

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Benedict Cumberbatch (Foto: Dnevnik.hr) Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) +0 Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) inMagazin Slavni glumac otkrio problem s Hrvatskom: ''Ne znam mogu li o tome govoriti. Još me boli''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene