Sjećate se nje?

Bivša Miss Hrvatske, koja nevjerojatno nalikuje na Angelinu Jolie, ovih je dana tulumarila u Istri

Lana Gržetić (Foto: Instagram) Lana Gržetić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gržetić skroz desno (Foto: Danijel Galić) ELFS Pool party (Foto: Danijel Galić) Lana Gržetić (Foto: Instagram) Lana Gržetić (Foto: Instagram) +0 Lana Gržetić (Foto: Instagram) Galerija

Na ELFS pool partyju prošlog vikenda u Istri zabavljala se i bivša misica Lana Gržetić.

Prošlog vikenda domaći modni dvojac ELFS priredio je veliku zabavu u Istri.

Pogledaj i ovo Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Bilo je to davno Bivše hrvatske misice koje su bile upletene u veliki skandal 1999. godine blistale na istom događanju

Iako za dobre ljetne zabave uz sunce, koktele i prijatelje ne treba neki dodatni razlog, ELFS-i su ovo ljetno druženje začinili predstavljanjem ženstvene swimwear kolekcije koja će se zasigurno naći u ormaru svake ELFS djevojke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Grzetic (@lanagrzetic) on

Ecija Ivušić, Zsa Zsa, Borna Kotromanić, Sandi i Monika Imerović, Marko Braić samo su neka od poznatih lica koja su uživala na partyju, a tu su bile i brojne poznate manekenke koje su ga uljepšale.

Među njima je bila i bivša Miss Hrvatske Lana Gržetić, koja je ovu laskavu titulu ponijela 2013. godine kada je imala svega 18 godina. Ipak, njezin izbor te svjetski nastup nisu prošli bez skandala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Grzetic (@lanagrzetic) on

Naime, atraktivna brineta nakon svjetskog izbora u Indoneziji javno je optužila direkciju za loš tretman, no ubrzo je u službenom priopćenju otkrila kako su njezine izjave izokrenute te da to nikada nije ispričala.

''S novinarkom sam razgovarala o svemu, opušteno i razdragano, sretna što svoja iskustva s izbora mogu podijeliti s osobom koja živi na Baliju i koja tako dobro pozna taj rajski otok, a ona je povremeno zapisivala. Pričala sam joj o divnim djevojkama kojima sam okružena, sjajnoj organizaciji izbora, znamenitostima otoka koje sam imala priliku vidjeti i o ekskluzivnim resortima u kojima sam boravila. Bila sam iznenađena kada sam pročitala članak jer priča ispričana u njemu nema mnogo veze s mojom, a tekst nikada nisam dobila na autorizaciju kao ni direkcija prema mojim saznanjima. Sve je nekako bilo izokrenuto i zvučalo je sasvim drugačije od onoga što sam ja pričala. Nije bilo ugodno pročitati da je među akterima ovog izvrsno odrađenog posla bilo ikakvih nesuglasica. Da je posla bilo zaista mnogo, to svakako stoji, ali i to da su se svi, bilo u Hrvatskoj ili na Baliju maksimalno trudili da bude odrađen najbolje što se može i u skladu s visoko postavljenim standardima", stajalo je u priopćenju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#selfie #smile #summer

A post shared by Lana Grzetic (@lanagrzetic) on

"Iznenadilo me da su u nekim medijima izašli tekstovi o nesuglasicama, bilo je samo mnogo posla, što je normalno. Uostalom u svim svojim danim intervjuima vidljivo je da moj način komunikacije nije takav. Nikada ne bih sebe nazvala Pepeljugom, pa ja se osjećam kao prava princeza od prvog trenutka kada sam postala Miss Hrvatske", nadodala je zgodna Riječanka.

Skandal se ubrzo stišao, a čini se kako je Lana i dalje rado viđen gost u modnim krugovima. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +9 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog izazovne haljine sa zanimljivim prorezima sve su se glave za njom okretale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene