Zna ih odabrati

Bivša žena jednog od najbogatijih ljudi na svijetu čeka prvo dijete s novim mužem milijarderom

Dasha Zhukova, Stavros Niarchos (Foto: Getty Images) Dasha Zhukova, Stavros Niarchos (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dasha Zhukova, Stavros Niarchos (Foto: Getty Images) Stavros Niarchos (Foto: AFP) Stavros Niarchos (Foto: AFP) Stavros Niarchos (Foto: AFP) +0 Daša Žukova i Roman Abramovič (Foto: Getty Images) Galerija

Bivša supruga Romana Abramoviča, Dasha Zhukova, čeka svoje prvo dijete sa suprugom Stavrosom Niarchosom.

Bivša supruga ruskog multimilijardera Romana Abramoviča, Dasha Zhukova, čaka svoje prvo dijete s novim suprugom milijarderom, grčkim nasljednikom brodograđevnog carstva Stavrosom Niarchosom, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Sad se vidi, sad se zna Otkrivena najbolje čuvana tajna ruskog bogataša

Par je navodno presretan zbog djeteta, a vijest o trudnoći stigla je manje od godinu dana nakon njihovog luksuznog vjenčanja u St. Moritzu vrijednog 6,5 milijuna dolara.

Stavrosu će to biti prvo dijete, dok Dasha iz braka s ruskim oligarhom ima već dvoje djece.

Zhukova i Abramovič razveli su se u kolovozu 2018. godine, a ona je u brakorazvodnom postupku dobila 92 milijuna dolara i četverokatnicu u srcu Manhattana.

S grčkim nasljednikom viđena već nekoliko mjeseci nakon razvoda, ali su se u početku veze ipak trudili što više skrivati od medija. Prije nego što su započeli vezu, Dasha i Stavros godinama su bili prijatelji.

Bogati Grk svjetskim medijima postao zanimljiv svojim ranijim ljubavnim vezama s bogatašicom Paris Hilton i glumicom Mary-Kate Olsen, a navodno je ljubio i Lindsay Lohan.

Prije je medijske stupce punio i svojim razmaženim i bahatim ponašanjem, a ponajviše se pamti incident iz 2005. godine kada je beskućniku ponudio 100 dolara kako bi se polijevao sokom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene