Puno se o njoj pisalo

Miss Hrvatske iz 2008. dugo nismo vidjeli: Neko vrijeme punila je stranice medija, a onda je samo nestala

Josipa Kusić (Foto: Instagram) Josipa Kusić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Kusić (Foto: Instagram) Josipa Kusić (Foto: Instagram) Josipa Kusić (Foto: Instagram) +0 Josipa Kusić (Foto: Instagram) Galerija

Josipa Kusić s 20 godina postala je Miss Hrvatske, a od tada kao da nije ostarjela niti dana.

Imoćanka Josipa Kusić postala je Miss Hrvatske 2008. godine.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Spremna je Lucija putuje u Indiju, gdje će predstavljati Hrvatsku na 71. izboru za Miss svijeta!

Tada je imala svega 20 godina, a na svjetski izbor otputovala je u Južnoafričku Republiku. Na izboru u talent showu pokazala je i svoje umijeće sviranja francuskog roga, instrumenta koji svira od 14. godine u Hrvatskom puhačkom orkestru Gradske glazbe Imotski.

Josipa je nakon toga, osim prirodnom ljepotom, pažnju privlačila i privatnim životom.

Naime, početkom 2009. godine počelo se šuškati o njezinoj romansi sa zagrebačkim poduzetnikom Josipom Šelendićem, koji je osim po poslovnim postignućima, bio poznat i po ljubavnim odnosima i vezama s još nekim misicama te manekenkama, među kojima su bile Andrea Ćupor, Ivana Paris, Antea Kodžoman, a neko je vrijeme bio u braku s Malinom Grahek te s njom ima sina.

Zanimljivo, već u ožujku 2009. godine Šelendić je započeo vezu s Malinom, koja je sa sinom Lukom ostala trudna nakon svega nekoliko mjeseci ljubavi, pa su uslijedile i zaruke i vjenčanje. Burni brak potrajao je do kraja 2012. godine.

No vratimo se na bivšu misicu. Neko se vrijeme Josipino ime vezalo i uz glazbenika Gorana Bareta, no lijepa misica oštro je i ljutito opovrgnula takve napise koje je inicirao sami glazbenik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Kusic (@kusicjosipa) on

Neko vrijeme Josipa je živjela te radila u Londonu, a tada je iskreno izjavila da je taj grad okrutan ako ne radiš i ne zarađuješ. Brzo je najavila i povratak u Hrvatsku u kojoj više nije toliko aktivna na pistama, no u ponedjeljak je u centru Zagreba bila uzvanica iščekivane revije modnog dvojca eNVy room, na kojoj je zasjala u crnoj čipkastoj haljini.

Josipa se rado podružila s modnom agenticom Tihanom Harapin-Zalepugin, ali i ostalim poznatim damama iz javnog života, a kao uvijek, zablistala je uz minimalno šminke.

Moramo priznati kako Josipa izgleda kao da nije ostarjela niti dana, u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene