'Grown Woman'

VIDEO Beyonce na vrhuncu: U top formi i odvažnija nego ikad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok se turneja Mrs. Carter Show zahuktala, Pariz je dobio čast da bude grad u kojem će Beyonce premijerno izvesti svoju novu pjesmu.

Nakon Beograda, Zagreba, Bratislave i Amsterdama, Beyonce Knowles Carter Pariz je odabrala za premijerno izvođenje svog dugoočekivanog novog singla 'Grown Woman'.

Pogledaj i ovo showbuzz Živi u trenutku Svoje tijelo dovela je do savršenstva - izgleda bolje nego ikad!

>> Kamerama pristup bio zabranjen: Evo kako to radi Beyonce!

Prvi je put pjesma korištena u reklamnom spotu za Pepsi, a sinoć ju je i premijerno izvela u leopard šarenom trikou pred pariškom publikom.

'Odrasla žena' izazvala je val oduševljena, a njezini obožavatelji jedva čekaju da izađe i službeni video spot! Za sada je objavljen samo djelić nastupa iz Pariza na Youtubeu.

Osim toga, danas je objavljen i video sa snimanja kampanje za H&M za čiji je brend Beyonce pozirala u bikinijima i pokazala savršeno isklesanu liniju.

Ovom kampanjom pokušali smo dočarati sve emocije jedne žene kroz četiri elementa: vodu, vatru, vjetar i zemlju. Snimanje je bilo jako zabavno. Osjećala sam se kao da snimam video za neku od svojih pjesama', izjavila je Beyonce o ovoj modnoj suradnji. Sada je napokon stigao i video, a premijerno je izvela i novu pjesmu 'Standing On The Sun'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene