Početak velike turneje

Beyonce u Beogradu: Uz pomoć krana će 'letjeti' s bine na binu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je stigla u Beograd! Sletjela je u poslijepodnevnim satima dok je njezina ekipa još ranije došla kako bi obavili sve pripreme.

Slavna glazbenica oko 14.30 sati sletjela je na beogradski aerodrom 'Nikola Tesla' i odmah otišla na probu.

'Pjevačica se uz brojnu pratnju uputila ka zgradi. Sa pratnjom se smjestila u dva crna kombija i pod policijskom pratnjom napustila aerodrom', piše Blic.rs.

'Scenografija izgleda veoma čudno! Unutra su ogledala na sve strane. Ima mnogo, mnogo svijetla. Oko glavne bine na istočnoj strani i, druge manje na zapadnoj, postavljena su ogledala u krug. Bine su povezane velikim kranom kojim bi Beyonce trebalo premještati s jednog kraja na drugi', otkrio je jedan član Beyonceinog tima za srpski Blic. On će s ostalim članovima produkcijske ekipe pratiti Beyonce na turneji.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte prilog Ovotjedna Scena donosi sve detalje o dolasku Beyonce u Beograd!

'Odmah nakon koncerta u Beogradu idemo put Zagreba, a već 18. travnja imamo zakazan nastup u Bratislavi', otkrio je tehničar.

'Iz 'Kombank Arene' čuje se glazba, novinarima je zabranjen pristup, a niko nije želio potvrditi je li pjevačica prisutna na tonskoj probi. Bit će smještena najverovatnije u 'Hyatt Regency' hotelu, zajedno sa suprugom i kćerkicom', piše Mondo.rs.

Ipak, prema pisanju srpskog Telegrafa, njezin menadžment rezervirao je smještaj u još dva tamošnja hotela kako bi zavarao medije. A svi srpski mediji pišu kako je pjevačica došla sama, bez supruga Jay-Zija i kćerice Blue Ivy, kako je prvotno bilo najavljeno u tamošnjim medijima iako se ne isključuje mogućnost da oni naknadno dođu.

Beyonce će svoju turneju 'The Mrs. Carter Show' otvoriti koncertom u Beogradu u ponedjeljak, a stigla je čak dva dana ranije kako bi očito odradila sve nužne probe za svoju spektakularnu produkciju. Ranije je stigla i njezina brojna ekipa.



Podsjetimo kako su najavili i organizatori zagrebačkog koncerta Adria Entertainment, uz popularnu Queen B, stiže čak 27 kamiona opreme te 10 autobusa. Beyonce nakon koncerta u Beogradu nastavlja turneju i to koncertom u Zagrebu 17. travnja u Areni! Detalje oko njezinog dolaska u Zagreb te samog nastupa moći ćete pratiti na portalu Dnevnik.hr!

>> Koji su Beyonceini zahtjevi u Zagrebu? Donosimo listu želja!

Kako pišu srpski mediji, u Beogradu na koncertu će biti dvije bine - glavna, na istočnoj strani, i manja, okruglog oblika, na zapadnoj strani. Pratit će je bend od osam glazbenika. Beyonce na svojoj turneji želi samo najbolje, pa tako ima i listu zahtjeva koje organizatori trebaju ispuniti, a zahtjevi su podjednaki za Zagreb i Beograd.

Pjevačica je i ovog puta tražila potpuno bijelu garderobu na svojoj turneji i bijeli backstage baš kao i prije 4 godine kad je prvi put nastupila u Areni Zagreb.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene