Prolaznici uživali

Izdanje koje ubrzava puls: Prošetala bez srama u prozirnom topu ispod kojeg nije nosila baš ništa

Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 3 Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 3 Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 3 Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 1 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) +0 Bella Hadid i Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Galerija

Bella Hadid snimljena je na plaži u seksepilnom izdanju koje malo toga ostavlja mašti.

Jedna od najtraženijih i najljepših manekenki današnjice 23-godišnja Bella Hadid pobrinula se da se njezine fotografije s plaže sa Svetog Bartolomeja obiđu svijet i to zahvaljujući kostimu u kojem je njezino savršeno tijelo došlo do izražaja.

Pogledaj i ovo Charlie Riina (Foto: Profimedia) Tražena je Svi ju žele u svojim reklamama: Zahvaljujući raskošnim oblinama ona je postala internetska senzacija

Bella je uživala u morskim radostima, ispijajući koktele i zabavljajući se u društvu prijateljica. No prava poslastica za njezine obožavatelje uslijedila je nakon što je prošetala u izdanju u kojem je u potpunosti pokazala grudi ispod prozirnog topa, a fotografijama se pohvalila na svom profilu na Instagramu. 

U takvom je izdanju bez ustručavanja je pozirala prijateljici koja ju je fotografirala na plaži, a znatiželjni prolaznici i gosti obližnjeg kafića uživali u onome što vide. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@bellahadid) on

Večer prije provela je u Miamiju s glumcem Leonardom Dicaprijem, sestrom Gigi Hadid i prijateljicom Kendall Jenner s kojima se zabavljala do ranih jutarnjih sati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene