Brat slavne Taylor

NEKAD I DANAS 'Mi smo odrasli na farmi!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Austin Swift, brat Taylor Swift, došao podržati sestru na MTV VMA te ostao pomalo zatečen svijetom u kojem živi njegova sestra.

Ovogodišnja dodjela nagrade MTV VMA bila je mjesto na kojem su svi željeli biti. Elita na jednome mjestu, blještave odjevne kombinacije i luda zabava, a zvijezda večeri bila je Taylor Swift koja je osvojila MTV VMA nagrade u kategorijama za spot godine (Bad Blood), kao i za pop spot godine i najbolji spot ženskog izvođača.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce rijetko priča o ljubavnom životu Dečko najpopularnije pjevačice prvi put progovorio o njihovom odnosu pa ispričao kako ju je uveo u svijet sporta!

Nije odoljela poljupcima Eastwooda juniora - Što će reći dečko?

Osim cijele ekipe sa snimanja spota 'Bad Blood' podržati ju je došao i mlađi brat Austin Swift. Iako je naviknut na hollywoodski način života, čini se da ga se ovogodišnja dodjela ipak dojmila. Kasnije je bio pozvan na Republic Records VMA party na kojem je njegov komentar čula pjevačica Lorde.

'Na tulumu Austin se samo nagnuo do Taylor i šapnuo joj na uho: 'Mi smo odrasli na farmi'!', napisala je Lorde na svom Twitter profilu.

Nakon toga, Taylor je objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj su ona i njezin brat na traktoru.

Čini se kako su ljepota, ali i radne navike prisutne kod svih članova obitelji Swift pa je tako zgodni 23-godišnji brat Taylor Swift privukao pažnju brojnih medija koji su se bavili njegovim izgledom i komentirali kako je jako zgodan i markantan. Iako ima tek 23 godine Austin Swift uz svoje studentske obveze radi kao fotograf za Getty Images gdje se često objavljuju Taylorine ekskluzivne fotografije koje je fotografirao upravo on, a uz to bavi se i glumom i kazalištem.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene