Slažete li se s njom?

Atraktivna tenisačica javno napala Ivanu Knoll i bome ju nije nimalo štedjela: "Otkad je u nogometu važan par si**?"

Ivana Knoll Ivana Knoll Hasan Bratic/DPA/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Andreea Prisacariu - 2 Andreea Prisacariu - 3 Andreea Prisacariu - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 +20 Ivana Knoll - 2 Galerija

Andreea Prisacariu napala je Ivanu Knoll zbog načina odijevanja na Svjetskom prvenstvu u Katru i javno je kritizirala.

Rumunjska tenisačica Andreea Prisacariu okomila se putem društvenih mreža na našu najpoznatiju navijačicu Ivanu Knoll i javno je prozvala zbog načina odijevanja na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Katru.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 2 Spremna je za Euro! Knoll se možda preselila u Ameriku, ali Hrvatsku ne zaboravlja, ovako je našim nogometašima čestitala na pobjedi!

Ivana ne propušta utakmice naših Vatrenih, a njezina seksepilna izdanja s tribina i s ulica Dohe obišla su cijeli svijet i izazvala različite reakcije. Na profilu na Instagramu njezinim se izdanjima divi dva milijuna obožavatelja, no čini se kako se ona ipak ne sviđaju svima.

"Otkad je u nogometu važan par sisa? I nemojte da počnem o izboru outfita u zemlji u kojoj se neka pravila moraju poštivati. Možeš biti seksi i u nekim drugačijim izdanjima, to ti obećavam. Ne znam što tvrdi, ali to sigurno nema veze s nogometom. Podržavam kad je netko seksi i uvijek ću, ali ovo je jednostavno nepoštovanje", poručila je Andreea Ivani u objavi koju je uz njezinu fotografiju objavila na Twitteru.

Dio njezinih pratitelja zaključio je da je samo ljubomorna, dok se dio složio s njom.

"Smiješno je to, slažem se", "Ti si samo malo ljubomorna", "Ljudi neka nose što žele", "Točno tako", neki su od komentara.

Ivana je ukrala sve poglede na stadionu prije utakmice Hrvatske i Brazila, kada je došetala na tribine u crvenom grudnjaku i tajicama od lateksa, a odmah joj je prišao i jedan od zaštitara, no nije poznato o čemu su razgovarali.

Ivana se stajlingom pohvalila i na Instagramu, gdje je uz fotke poručila: "Idemo do polufinala".

Svojim provokativnim navijačkim izdanjima privukla je i pažnju svjetskih medija. Katarski biznismen Mohammed Hassan Al-Jefairi prozvao ju je na Twitteru zbog golišavosti, a zajedno su gostovali u emisiji slavnog britanskog voditelja Piersa Morgana. Od početka prvenstva stekla je više od 500 tisuća novih pratitelja na Instagramu te trenutačno ima 2,3 milijuna.

Knoll zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otad je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić zauzela pozu zbog koje su svi zumirali jedan detalj na fotki, ultrakratka haljina nije puno toga pokrila

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Screenshot) Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Getty Images) +3 Fernando Colunga Nekad i sad Sjećate se zgodnog Josea Armanda iz kultne sapunice? Šuškalo se da voli muškarce, a evo kako danas izgleda i čime se bavi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene