"melem za oči"

Svi su primijetili veliku promjenu u izgledu Andree Šušnjare, no pozornost i dalje kradu njezini bujni atributi!

Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara In Magazin: Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 4 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 2 Andrea Šušnjara - 4 Andrea Šušnjara - 3 +10 Andrea Šušnjara - 1 Galerija

Andrea Šušnjara očarala je obožavatelje u haljini koja je savršeno istaknula njezinu figuru i atribute.

Najdugovječnija pjevačica grupe Magazin, 36-godišnja Andrea Šušnjara, osvaja glasom, ali i stasom, a izdanjem za posljednji nastup raspametila je obožavatelje.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara Tko li je to? Andrea Šušnjara skriva s kim uživa na odmoru, no jedna snimka odala je kako ipak nije sama!

Andrea je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije iz backstagea kluba u kojem je nastupila, na kojima pozira u uskoj crnoj haljini s dubokim dekolteom i visokom prorezom kroz koji je izbacila nogu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

"Preslatka si", "Opa, ljepoto", "Melem za oči", "Sve ljepša i ljepša", "Bomba", "Savršena", nizali su se komentari.

Andrea je u proteklih godinu dana poradila na liniji, što su primijetili njezini obožavatelji, koji je stalno obasipaju komplimentima.

"Zadovoljna sam sama sa sobom i to zbilja mogu reći. Nikad se nisam zamarala time sviđa li se nekome ova haljina ili ne, bitno je da se meni sviđa. Imala kilu više ili manje, potpuno mi je nebitno. Jedino ne volim kada to prijeđe u nekakvo vrijeđanje ili kad se nekakve neistine iznose u medijima, to mi zasmeta. Ali inače - kome smeta, neka ne gleda", rekla je nedavno za IN magazin, a tada je progovorila i o svojoj bitki s rakom jajnika koji joj je dijagnosticiran sa samo 20 godina.

"Iza te teške bolesti i svega što sam prošla iza te bolesti život mi je krenuo u drugom smjeru, ljepšem smjeru. Zadovoljna sam, radim ono što volim i ne mogu se požaliti zasad", kazala je.

Inače, Andrea već 12 godina pjeva u grupi Magazin, što je duže od bilo koje njezine prethodnice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga, Jole Jelena Rozga, Domenica, Lorena Jelena Rozga, Tonči Huljić +25 Jelena Rozga, Pero Kozomara Celebrity Jelena Rozga ponosno pokazala obline, a u prvi plan gurnula je nikad raskošniji dekolte!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević istaknula je raskošni dekolte u topiću i u seksi outfitu pokazala zamamnu figuru, a uz fotku je nešto i otkrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene