Namjerno ili?

Domenica i Andrea Andrassy objavile zajedničku fotku pa napravile pomutnju: "Nas tri"

Andrea Andrassy i Domenica Andrea Andrassy i Domenica Andrea Andrassy/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Andrassy i Domenica - 1 Andrea Andrassy i Domenica - 3 Andrea Andrassy i Domenica - 2 Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 1 Jelena Rozga, Domenica, Lorena +19 Domenica Žuvela - 3 Galerija

Andrea Andrassy objavila je fotografije s druženja s Domenicom pa zbunila svoje pratitelje, ali i samu pjevačicu.

Naša pjevačica Domenica Žuvela i spisateljica Andrea Andrassy dobre su prijateljice i često se druže, a fotografijom s jednog od posljednjeg druženja uspjele su zbuniti pratitelje na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela Ona je uvijek dobre volje Domenica jedva stigla na nastup zbog nevolja po putu, a pokazala je kako su je dočekali u domu kulture gdje je pjevala

"Nas tri", napisala je kratko Andrea uz objavu na svom profilu na Instagramu koje je sve zbunila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Andrassy (@andreaandrassy)

"Ja sam pomislila da je jedna od vas dvije trudna", bio je jedan od komentara, na koji se javila i Domenica: "I ja isto!"

"Ljepoto predivna, "Divne ste", komentirali su Andreini pratitelji, a koji su ubrzo shvatili da im je društvo pravila Domenicina kujica Zara.

Domenica je nedavno uživala na otoku Ižu odakle je svoje obožavatelje počastila izdanjem u bikiniju. 

"Omiljena slatkica", "Morska vila", "Kakav pogled", "Najljepša", "Ljepoto predivna", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Pritom nije otkrila tko joj pravi društvo, a i inače je tajnovita o svojem privatnom životu. No nedavno je za IN magazin progovorila o ljubavi i rekla da je spremna na kompromise, a to dokazuje stabilna i sretna veza u kojoj je već deset godina.

"Mislim da bi se složio sa mnom. Mislim da dosta slušam drugu stranu i da radim sve ono što bih voljela da se i meni radi. Nisam teški control freak", izjavila je Domenica.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller - 5 Celebrity Razvodi se jedna od najljepših Hrvatica poslije samo godinu i pol braka: ''Pokušali smo ga spasiti, ali želim reći...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Danielle Lloyd - 6 Danielle Lloyd - 5 Danielle Lloyd - 4 Danielle Lloyd - 3 +16 Danielle Lloyd - 2 Celebrity Ova žena danas je majka petero djece, a u prošlosti se susrela sa situacijom koja joj je ugrozila život: ''Umalo sam umrla''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene