Prava žena lavica

Anđa Marić unatoč teškoj borbi zrači optimizmom, a pomagalo koje joj treba za kretanje pretvorila je u modni dodatak!

Anđa Marić Anđa Marić Boris Scitar/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 2 Anđa Marić Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 5 Anđa Marić +19 Anđa Marić - 1 Galerija

Anđa Marić ukrala je poglede se na modnoj reviji BiteMyStyle by Zoran Aragović.

Manekenka, pjevačica i spisateljica Anđa Marić (46) nje propustila modni događaj Atelier The Future u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 7 ''bili smo u nevjerici'' Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

Skockana i nasmijana od uha do uha došla je na reviju BiteMyStyle by Zoran Aragović, a štap koji joj pomaže u kretanju pretvorila je u modi dodatak.

Naime, Anđa se već dugo godinama bori s multiplom sklerozom i redovito o svojem napretku obavještava pratitelje na društvenim mrežama koji su joj velika podrška.

Zbog bolesti jedno vrijeme nije mogla niti govoriti, a liječnici su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima. Neurolozi u Njemačkoj su davali grozne prognoze. Srećom, ispostavilo se da su bili u krivu.

Prošle godine počela je samostalno hodati, počela je opet voziti automobil, a čak se i jednom prilikom vratila na modnu pistu.

Predaja joj nikad nije bila opcija i tijekom teške borbe zadržala je svoj zarazni optimizam.

"Jako sam bila sretna i ponosna na sebe. I zapravo sam kroz cijeli ovaj ciklus naučila da moram biti svoj najveći motivator, navijačica, najbolja frendica koja će mi svaki dan reći bravo, svaka ti čast!" kazala je nedavno za In Magazin.

nače, Anđa je zanimanje javnosti privukla kada je 1998. godine proglašena drugom pratiljom na izboru za Miss Hrvatske, nakon čega je ostvarila uspješnu manekensku, ali i pjevačku karijeru, a nedavno je predstavila i svoju novu knjigu "Moja revolucija u 365 dana".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kći Saše Matića Supruga i kći Saše Matića Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 +15 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Celebrity Suprugu Saše Matića baš rijetko imamo priliku vidjeti, no zbog brige za kćer sada uopće nije marila za fotografe

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 5 +26 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon rastave uvela je jednu novost kod sebe, primijetili su to svi koji je prate na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene