svaka čast!

I strane zvijezde stale uz Petrinju i Hrvatsku, popularni američki bend poručuje: "Sada je red na nama da pomognemo"

Cheatcodes (Foto: Instagram) Cheatcodes (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cheatcodes (Foto: Instagram) Galerija

Popularni američki bend Cheat Codes pozvao je svoje obožavatelje i kolege diljem svijeta da pomognu Hrvatskoj i Petrinji.

Vijest o potresu koji je pogodio i gotovo do temelja razorio Petrinju i sela u njezinoj okolici dirnula je i rastužila mnoge, a domaće zvijezde su bez imalo razmišljanja odlučile pomoći tamošnjim stanovnicima kako znaju i mogu.

Šokantne fotografije i snimke proširile su putem društvenih mreža diljem svijeta, pa tako su tako stigle i do SAD-a gdje su ih između ostalih vidjele i neke od svjetskih zvijezda, poput popularne grupe Cheat Codes iz Los Angelesa s kojima inače svira i naš proslavljeni varaždinski bubnjar Saša Maček.

Objava na njihovu Instagramu najbolje govori koliko su Sašini kolege iz benda bili duboko potreseni kada su čuli što se dogodilo Hrvatskoj, koju su i sami imali već prilike posjetiti i nastupiti u njoj, te su ju jako zavoljeli. 

"Hrvatska je doživjela strašan potres. Donirajte koliko možete, ili samo pomognite da se vijest pročuje u svijetu. Naš bubnjar Saša Maček je Hrvat i uvijek čini sve kako bi pomogao drugim ljudima. Sada je red na nama da pomognemo", stoji u njihovoj Instagram priči u kojoj pozivaju sve obožavatelje i kolege da se uključe u pomoć, nakon što su i sami uplatili novčanu donaciju.

  1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Pavlović Tomislav Pavlović Tomislav Pavlović i Princ Wale Soniyiki Dora Adanić, Tomislav Pavlović i Princ Wale Soniyiki +9 Tomislav Pavlović Celebrity Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene