Kraj nakon 11 mjeseci

Ružno ismijavanje bivše supruge koštalo ga je ljubavi s 18 godina mlađom djevojkom, nije očekivao da će sve izaći u javnost?

Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) +0 Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Galerija

Amelia Hamlin i Scott Disick prekinuli su ljubavnu vezu nakon što su zajedno proveli 11 mjeseci.

Prema pisanju stranih medija, Amelia Hamlin prekinula je ljubavnu vezu s 18 godina starijim Scottom Disickom, i to nakon 11 mjeseci ljubavi.

Pogledaj i ovo showbuzz Pokazala malo previše U izlazak s 18 godina starijim dečkom zaputila se bez grudnjaka, a to malo materijala bilo je prava meta za paparazze

20-godišnja Amelia i 38-godišnji Scott u vezi su bili od listopada prošle godine, no čini se kako je mlađahna manekenka odlučila da svemu dođe kraj, i to nakon njegova ispada vezanog za bivšu suprugu. 

"Amelia je bila ta koja je okončala stvari", potvrdio je njoj blizak izvor za Us Weekly, dok druga strana tvrdi da je Scott bio taj koji je želio prekinuti jer ne vidi zajedničku budućnost s 18 godina mlađom ženom i ne želi više gubiti vrijeme.

Dogodilo se to samo tjedan nakon što su razotkrivene Scottove ružne poruke o bivšoj supruzi Kourtney Kardashian, a koje je objavio njezin bivši dečko Younes Bendjima.

Čini se da Scott nije najbolje prihvatio novu vezu svoje bivše s bubnjarom Travisom Barkerom, a naročito nakon što su svijet obišle vruće fotografije na kojima ovaj novi par izmjenjuje nježnosti u Italiji.

Scott je svoj gnjev odlučio podijeliti ni više ni manje nego s manekenom Younesom Bendjimajem u privatnoj poruci, s kojim je Kourtney također bila u vezi od 2016. do 2018. godine. On je pak njegove poruke odlučio javno podijeliti, točnije sa svojih 1,2 milijuna obožavatelja, a prenijeli su ih mediji diljem svijeta.

"Je li ova riba u redu!???? Brate, što bi ovo trebalo biti? Usred Italije?", upitao je Scott Younesa u poruci uz koju mu je poslao i fotografiju na kojoj Kourtney strastveno ljubi Travisa.

No čini se da Younes ima itekako zrelije razmišljanje nego deset godina stariji Scott, što je cijelom svijetu pokazao i zrelim odgovorom.

"Nije mi važno, sve dok je ona sretna. P.S. nisam ti ja brat. Nisam mogao ovo prešutjeti. Predugo se glupira, umorilo me to da šutim i budem ljubazan.", odgovorio mu je odlučno Younes.

On i Kourtney bili su u vezi dvije godine, nakon što je ona prekinula sa Scottom, s kojim ima troje djece, jer je njihov odnos postao previše buran za sve.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene