Bilo je gadno

Omražena glumica priznala da su joj roditelji plakali kad im je rekla da je u vezi sa ženom

Amber Heard (Foto: AFP) Amber Heard (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Heard (Foto: AFP) Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Getty Images) Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Getty Images) Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard Elon Musk (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: AFP) +0 Amber Heard (Foto: AFP) Galerija

Amber Heard provela je 5 godina u vezi s Tasyjom Van Ree.

Glumica Amber Heard bila je jedna od govornica na panelu Making Change On & Off the Screen u Teksasu.

Pogledaj i ovo Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Ljubi poznate i bogate Vodi turbulentan ljubavni život: Holivudska žderačica muškaraca već je pronašla novu ''žrtvu''?

Tamo je, među ostalim, otkrila i kako su njezini roditelji reagirali kad im je rekla da je biseksualka, odnosno da voli i muškarce i žene te kako u to vrijeme ljubuje sa ženom.

"Dolazim iz Austina u Teksasu. Moj je otac južnjak, odgajana sam u vrlo religioznoj obitelji. Biti ateist, vegetarijanac, lezbijka... Jednostavno ne! Sjećam se kad sam roditeljima rekla da sam sretno zaljubljena u ženu da je bilo puno suza", započela je atraktivna plavuša koja je poznata i po propalom braku s holivudskim glumcem Johnnyjem Deppom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

"Nisu se znali nositi s tim i u početku nisu shvaćali moju seksualnost. Ipak, s vremenom su se njihova srca i stav promijenili. Pet godina kasnije trebala sam primiti važnu nagradu i zamolila roditelje da dođu na dodjelu. Vidjela sam ih kako sjede u prvom redu. I ja sam primila tu 'gay' nagradu." Amber je 2010. godine javno priznala da je bisekusalka.

Nakon vrlo ružnog razvoda od Deppa tijekom kojeg ga je glumica optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje, Amber je zavela milijardera Elona Muska te imućnog trgovca nekretninama Vitu Schnabela koji je prethodno ljubio manekenku Heidi Klum.

Time je glumica zaradila epitet "žderačice muškaraca", a mnogi ni dan danas ne vjeruju u priču o Deppovoj nasilnoj strani. Zanimljivo, na njegovu stranu su stale i njegove bivše partnerice Winona Ryder i Vanessa Paradis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Ipak, prije njih, Amber je provela čak 5 godina u vezi s Tasyjom Van Ree, a cure su i nakon prekida ostale u bliskim odnosima. Tako se i dan danas mogu vidjeti na kavi ili ručku u New Yorku.

Zanimljivo, 2009. godine Amber je uhićena u zračnoj luci zbog nasilja nad Tasyjom, jer ju je navodno jako povukla za ruku, no ona je kasnije demantirala napise da je glumica ikada bila nasilna prema njoj.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +2 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Celebrity Lady Gaga odgovorila na glasine da s Bradleyjem čeka prvo dijete: ''Da, trudna sam, ali...''  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene