Tko bi mu odolio?

Ljepotan koji osvaja na prvu: Pogledajte zašto ga na Instagramu prati više od milijun obožavatelja!

Alp Navruz (Foto: Instagram) Alp Navruz (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Alp Navruz (Foto: Getty Images) Alp Navruz (Foto: Getty Images) Alp Navruz (Foto: Getty Images) Alp Navruz (Foto: Getty Images) Alp Navruz (Foto: Getty Images) Alp Navruz (Foto: Getty Images) Alp Navruz (Foto: Getty Images) Alp Navruz (Foto: Getty Images) Alp Navruz (Foto: Getty Images) Alp Navruz (Foto: Getty Images) +0 Alp Navruz (Foto: Instagram) Galerija

Alp Navruz glumi u seriji "Fazilet i njezine kćeri", koja počinje s emitiranjem u programu Nove TV.

Turski glumac Alp Navruz zvijeda je nove turske hit-serije "Fazilet i njezine kćeri", čije emitiranje počinje u programu Nove TV, a on će, sigurni smo, za male ekrane prikovati brojne pripadnice nježnijeg spola.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Ovaj 29-godišnji ljepotan u seriji će glumiti crnu ovcu imućne obitelji Egemen i bogatog zavodnika u kojeg je zaljubljen jedan od ženskih likova imena Hazan.

Osim što glumi, Alp se može pohvaliti diplomom Tehničkog fakulteta u Yildizu, gdje je pohađao Odsjek za turski jezik i književnost. Prije nego što se počeo baviti glumom u filmovima i televizijskim serijama, radio je kao model, što nimalo ne iznenađuje jer taj 183 centimetra visoki muškarac itekako svojim atraktivnim izgledom plijeni pažnju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

Na profilu na Instagramu prati ga više od milijun i pol obožavateljica i obožavatelja, a tamo objavljuje fotografije sa snimanja serija i filmova, kao i one iz svakodnevnog života.

Za Alpa kažu da je zbog svog talenta i ljepote postao opaka konkurencija Buraku Ozcivitu, glumcu kojeg smo gledali u brojnim serijama, između ostalog i u hitu ''Bit ćeš moja''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

Osim u seriji "Fazilet i njezine kćeri", Alp je glumio u horor-filmu "Ceberrut" te serijama "Elimi birakma", "Arkadaslar Iyidir" i "Aşk Laftan Anlamaz".

Alpa ćemo u novoj turskoj uspješnici pratiti već od 12. lipnja. Serija govori o intrigama unutar obitelji na čijem je čelu osebujna gospođa Fazilet. Uz svoje dvije kćeri, Fazilet živi skromnim životom u predgrađu, a pokreće je neostvareni san o bogatstvu koji želi ostvariti pod svaku cijenu. U njihov će se život sasvim slučajno uplesti imućna obitelj koja će u potpunosti promijeniti njihove živote.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba (Foto: Instagram) Gabrielle Union (Foto: Instagram) +0 Gabrielle Union (Foto: Instagram) Celebrity Jessica Alba objavila prve fotografije iz Dubrovnika, ona i slavna kolegica zaključile: ''Ovo mora biti neka šala!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene