"Nemoj to govoriti!"

Neutješna Alka Vuica iznenadila je obožavatelje novom objavom na Instagramu: "Najtužnija sam na svijetu, ubila sam ga..."

Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka i Arian Vuica Alka Vuica, Arian Vuica i Vuk Vidor Alka Vuica Alka Vuica - 7 Alka Vuica - 8 +14 Danijela Dvornik i Alka Vuica Galerija

Alka Vuica morala se oprostiti od svog voljenog ljubimca psa Paca, a koliko je shrvana priznala je svojim obožavateljima na profilu na Instagramu.

Naša glazbenica Alka Vuica je sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu objavila vijest da se morala oprostiti od svog voljenog kućnog ljubimca, a objave su sve šokirale, ali i rastužile.

"Najtužnija sam na cijelom Svijetu! Ubila sam svog psa. Moju Ljubav. Paco Angel Tiger pokoj ti vječni. Rekli su mi da ima tumor hipofize i da je prilično velik i da se zato ponaša čudno i tetura i ne može ustati na stražnje noge itd. Zahvaljujem divnim ljudima iz prekrasne klinike koji su mi vratili vjerovanje u životinje i ljude. Bio si moj kralj", napisala je shrvana Alka uz nekoliko fotografija koje je objavila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alka Vuica (@alka.vuica)

"Nemoj govorit da si ga ubila.. Oslobodila si ga boli i muke", "Bar znate da ste mu priuštili lijep život s puno ljubavi i pažnje i da mu nikad ništa nije falilo.. To je ono najbitnije na kraju", "Žao mi je jako, držite se", "Draga, žao mi je", "Niste ga ubili nego spasili. Tuga je velika znam, ali nije ni lijepo da se netko pati, a ne zna reći koliko pati", "Razumijem, podrška", "Imao je divan život, neka te to drži", "Siroče malo", "Paco, spavaj mirno", komentirali su njezini pratitelji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 +18 Keanu Reeves - 5 Celebrity Zbog zapuštenog i neurednog izgleda rijetki su na prvu prepoznali holivudskog miljenika, a onda je pokazao zašto ga zovu najvećom dobricom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 8 Bianca Censori i Kanye West - 7 Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 +26 Bianca Censori i Kanye West - 2 Celebrity Supruzi kontroverznog pjevača iz suknje je virila gola pozadina, a bujne je grudi jedva uspjela pospremiti ispod prozirnog topa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene