mora na operaciju

Mladom domaćem pjevaču dijagnosticiran ozbiljan zdravstveni poremećaj: "Osjetio sam zujanje u ušima, vrućinu oko vrata…"

Alen Đuras Alen Đuras Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Đuras - 1 Alen Đuras - 2 Alen Đuras - 3 Alen Đuras u emisiji Alen Đuras u emisiji Alen Đuras u emisiji Alen Đuras - 4 Alen Đuras - 5 Alen Đuras - 1 Alen Đuras - 2 +6 Alen Đuras - 3 Galerija

Alen Đuras za Gloriju je otkrio da mu je dijagnosticiran poremećaj zbog kojeg će ići na operaciju, a već je promijenio i životne navike.

Pjevač Alen Đuras (29) progovorio je o zdravstvenom problemu zbog kojeg će se uskoro podvrgnuti operativnom zahvatu.

Pogledaj i ovo Alen Đuras uskoro i uživo Alen Đuras predstavlja novu pjesmu "Na isto mi dođe" za nadolazeći 69. Zagrebački festival

U intervjuu za Gloriju otkrio je kako mu je prije mjesec dana dijagnosticirana apneja u snu, poremećaj spavanja tijekom kojeg dolazi do povremenog prekida disanja.

"Prvi ozbiljni zdravstveni problemi počeli su već s 24 godine. Osjetio sam zujanje u ušima, vrućinu oko vrata, bio sam jako crven u licu i imao problema s cirkulacijom. Izmjeren mi je visok tlak i počeo sam uzimati tablete, ali to me nije previše iznenadilo jer su mnogi članovi obitelji s očeve strane imali isti problem u mojoj dobi", kazao je Alen.

"Tada, međutim, nisam znao da je to povezano s apnejom. Jest da sam loše spavao i bio umoran, no to sam uvijek povezivao s činjenicom da mnogo radim", objasnio je glazbenik te je istaknuo da se posljednjih sedam godina nije pošteno naspavao.

Nakon dijagnoze odlučio je promijeniti loše navike i okrenuti se zdravom načinu života, a pohvalio se da je pritom izgubio i četiri kilograma.

Na kraju je pozvao sve da kontroliraju svoje zdravlje i djeluju preventivno te iz svojeg primjera zaključio: "Imam osjećaj da sam si ja nepotrebno oduzeo pet godina života."

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Rebeka Moskaljov Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +22 Martina Tomčić - 2 Celebrity Martina Tomčić objavila lijepu vijest, ne krije koliko je ponosna zbog nove obiteljske sreće: "Jer kako drugačije?"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier +13 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka koja uporno tvrdi da su njezine obline prirodne objavila je novu fotografiju kojom je dio vjernih fanova ostavila bez teksta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene