Kao modeli!

Albinu zbog ovog outfita prozvali kaubojkom, a ona se pohvalila i fotkom sa zvijezdom regije!

Albina Albina Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 3 Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić +20 Albina Galerija

Albina Grčić prisustovala je Fusion World Music Festival u Splitu, a od tamo je objavila fotografiju sa Džejlom Ramović.

Pjevačica Albina Grčić gostovala je na Fusion World Music Festivalu u Splitu, a od tamo je podijelila sretnu fotografiju s regionalnom pjevačicom Džejlom Ramović.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Ispod fotke na kojoj poziraju nasmiješene i zagrljene napisala je: "Duša".

Za tu prigodu Albina je imala crne hlače i crni topić s prorezima koji je istaknuo njezin vitki struk i dekolte. Cijeli stajling ukrasila je remenom s leptirićima, crnom torbicom i zebrastim šeširom.

Džejla je na sebi imala crni top s dugim rukavima i bijele svečane hlače, a kao dodatak imala je slamnatu torbicu i crveni ruž koji je naglasio njezine prekrasne usne.

Albina je svoju fotku podijelila i na profilu pozirajući u istoj kombinaciji među lišćem te je u opis dodala emotikon kauboja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Slatkišu", "Goriš", "Zgodnica", "Bez riječi", "Model", "Prelijepa", "Mala kaubojka meni predivna", nizali su se komentari ispod posta od strane fanova.

Čini se da se Albina ovih dana ne zadržava dugo u Hrvatskoj, jer se nedavno na Instagramu javljala iz Francuske koju je posjetila s dečkom nogometašem Ivanom Ćalušićem.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +8 Ana Sasso - 4 Celebrity Pipi djevojka i 39 godina od legendarne reklame novom fotkom u badiću dokazala je da i danas zaslužuje titulu seks-simbola!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 7 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Renata Lovrinčević Buljan - 10 +12 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, nevjerojatno je kako izgleda u kupaćem!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene