navija od doma

Lijepa supruga Ćalete-Cara pozirala u hrvatskom dresu i naglasila trudnički trbuščić: "Sretno tatice"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u hrvatskom dresu, a poželjela je sreću svom suprugu na utakmici protiv Engleske.

Supruga našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara, Adriana Đurđević, na Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira u hrvatskom dresu. "Sretno tatice", napisala je uz fotku na kojoj je pokazala i svoj trudnički trbuščić.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

O lijepoj Adriani uoči utakmice raspisali su se i britanski mediji, a The Sun se prisjetio i njezine fotografije iz 2018. godine kada je pozirala u toplesu s naslikanom hrvatskom zastavom na leđima.

Podsjetimo, Adriana Đurđević i naš reprezentativac Duje Ćaleta-Car vjenčali su se nedavno na tajnoj ceremoniji u njezinu rodnom Dubrovniku. Lijepa mladenka odabrala je vjenčanicu neobična kroja koja je sprijeda otkrila njezine vitke noge, dok se pozadi pretezao dugački šlep od tila. Mladoženja je nosio bijeli sako i košulju s leptir-mašnom te crne hlače.

Duje i Adriana zaručili su se prije tri mjeseca, i to nakon četiri godine veze, a zatim su objavili i da će postati roditelj. Adriana je sredinom travnja za časopis Story otkrila da se već nalazi u drugom tromjesečju trudnoće, a priznala je i kako ona i Duje već znaju spol bebe, no to je odlučila zadržati za sebe.

Lijepa Dubrovkinja je zbog nogometaša preselila iz rodnog grada u Marseille, gdje on igra za istoimeni nogometni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić Celebrity Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene