TUŽNA PRIČA SLAVNOG GLUMCA

Život najpoznatijeg Supermana obilježila je velika tragedija s kojom se nije mogao nositi, ovako je govorio o svemu: ''Uništio sam i sve oko sebe...''

Christopher Reeve Profimedia 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

U brojna kina uskoro stiže film o najpoznatijem Supermanu. Njegov život obilježila je slava, ali i velika tragedija.

U kina diljem svijeta uskoro će doći dokumentarno-biografski film o životu glumca koji je prema riječima brojnih obožavatelja, ali i filmskih kritičara bio najbolji i najpoznatiji Superman. Riječ je o Christopheru Reeveu, a film će prikazati trenutke njegove slave i njegov život nakon tragične nesreće zbog koje više nije imao volju za životom. Film obuhvaća brojne privatne snimke iz prošlosti ovog glumca, piše Daily Mail.

Naime, glumac je tijekom života postao veliki zaljubljenik u konje jer je za potrebe jednog filma morao svladati jahanje. Kasnije se nastavio baviti jahanjem, a onda se 1995. godine dogodila tragična nesreća. Konj glumca naglo je stao pred preprekom te je glumac pao.

Posljedice su bile fatalne, a glumac je tada ostao paraliziran od vrata pa naniže. Više nije mogao n samostalno disati.

''Uništio sam svoj život i život svih oko sebe. Više ne mogu skijati, jedriti, bacati loptu sinu. Ne mogu voditi ljubav sa suprugom. Možda je vrijeme da odustanu od mene'', riječi su koje glumac izgovara u najavi za film.

Njegova supruga Dana tada mu je pomogla promijeniti pogled na svijet.

''Rekla je nešto što je spasilo moj život: ''Ti si i dalje ti i ja te volim''. Kada mi je šapnula te riječi bilo je to puno više od same vjere i predanosti'', dodao je Reeveu.

Inače, njihova ljubav je bila ona na prvi pogled, a četiri godine veze okrenuli su brakom. Bilo je to 1992. godine, a par je imao i troje djece - Matthewa, Alexandru i Willa. Oni se također pojavljuju u dokumentarcu te su to prvi ikada opširni intervjui u kojima pričaju o slavnom ocu.

''Pozdravili smo se, mahnuo mi je i to je bio posljednji put da sam ga vidio na nogama'', rekao je glumčev sin Matthew.

Glumac je preminuo 2004. godine, a tada je imao samo 52 godine. Njegova supruga Dana preminula je dvije godine nakon njega, a imala je rak pluća. Njoj je također posvećen dio dokumentarca.

Film pod nazivom ''Super/Man: The Christopher Reeve Story'' svijetlo dana ugledat će u rujnu, a posebna emisija posvećena glumcu bit će 25. rujna, upravo na njegov rođendan.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Atraktivnu sestru naše gumice prati više od 100 tisuća ljudi, kad vidite njezine fotografije, bit će vam jasno zašto!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Monica Bellucci istaknula svu raskoš ženskih oblina dekolteom kakav čak ni na njoj još nismo vidjeli!

Povezana vijest Celebrity Šest godina od hit-projekta Nove TV naša glumačka zvijezda vraća se na ekrane, a tadašnje snimanje pamti po posebnom događaju: ''Bila su samo dva dana razlike!''

Povezana vijest inMagazin Hugh Jackman o svom putu do holivudske A liste: ''Vježbao sam Shakespearea, pa pjevanje, pa mačevanje, pa bih izašao van''

Povezana vijest Celebrity Našu glumicu kratka haljinica s dekolteom upola je pomladila, a pod ruku ju je na crveni tepih doveo zgodni kolega!

Povezana vijest Celebrity Evo tko je supruga omiljenog Faruka! Vjenčali su se vrlo mladi, a zauvijek će pamtiti i mjesto na kojem su se upoznali

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate li se malog Džebrice? Svojom pojavom na crvenom tepihu obožavateljice je ostavio bez daha, evo kako danas izgleda!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS