RASKOŠ PRŠTI NA SVE STRANE

Vila multimilijardera čije je vjenčanje pratio cijeli svijet krije mračnu tajnu: ''Nije poznato što se dogodilo s tom djecom''

Mukesh Ambani, Nita Ambani, and Anant Ambani Profimedia 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Nedavno se oženio sin multimilijardera Mukesha Ambanija. Dio proslave bio je i u obiteljskoj vili.

Najbogatiji čovjek u Aziji Mukesh Ambani svojem je najmlađem sinu Anantu nedavno priredio višednevno slavlje nakon vjenčanja. Trodnevnu proslavu su platili oko 600 milijuna dolara, što je približno 0,5 posto njihova bogatstva. Na svadbi su se pojavila i brojna poznata lica. Među kojima su bile sestre Kardashian, glumica Priyanka Chopra i njezin suprug i pjevača Nicka Jonasa, kao i hrvača i glumca Johna Cene. Na popisu je bio i predsjednik Fife Gianni Infantino, kao i drugi sportaši, poslovnjaci i političari, uključujući Tonyja Blaira i Borisa Johnsona.

Dio velike proslave bio je i na obiteljskom imanju Antilia koje se nalazi u indijskom gradu Mumbai. Vila je to koja ima čak 27 katova, a vrijednost joj se procjenjuje na više od 1 milijardu dolara, piše Business Insider.

Sam interijer vile rijetko je fotografiran, ali su ipak neki detalji poznati javnosti. Azijska obitelj po svemu sudeći obožava filmove s obzirom na to da u vili imaju i raskošno kino u koje stane čak 50 gledatelja.

U zgradi se nalazi i privatni parking, bazeni, plesna dvorana, hram, devet liftova, a tu je i ''soba zime'' u kojoj se nalazi umjetni snijeg. Vila navodno ima tri i heliodroma.

Ako kod ove obitelji ikada uspijete doći u posjetu, ne brinite se za vlastiti mir, oni su svojim gostima osigurali čak i nekoliko posebnih katova na kojima mogu uživati u luksuzu. U vili je zaposleno više od 600 ljudi, a prema Guinnessovoj knjizi rekorda proglašena je i najskupljim privatnim posjedom na svijetu.

Vila se nalazi u prestižnom dijelu grada, a zanimljivo je i kako je obitelj došla do zemljišta.

Naime, u tom dijelu Mumbaija vrlo je teško pronaći zemljišta koja se prodaju. Prošli vlasnici navodno se i dalje sude sa uglednom Azijskom obitelji koja je tamo sagradila vilu. Ranije je tamo bilo sirotište, a nije poznato niti što se dogodilo s djecom koja su tamo živjela.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Senzacionalna Salma svu svoju raskoš istaknula je u tijesnom bikiniju: ''Ima 57, a i dalje je jedna od najseksi žena svijeta!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seve u sportskom kompletu pokazala rezultate treninga pa objasnila zašto zapravo vježba: ''Ne bih ja, ali moram zbog...''

Povezana vijest Celebrity Brojne svjetske zvijezde stigle su na vjenčanje sina milijardera, donosimo djelić raskošne atmosfere s trodnevnog slavlja!

Povezana vijest Zanimljivosti Isplivao pomalo bizarni video Marka Zuckerberga s proslave vjenčanja godine, evo čemu se to nikako nije mogao nadiviti!

Povezana vijest Zanimljivosti Sve je spremno za svadbu godine, gosti dobili pravila za odijevanje na devet stranica, a na popisu su samo najveća imena!

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS