Jeste li čuli za njih?

Domaćin Eurosonga odabrao je svoje predstavnike, već su otprije poznati javnosti, no nešto je svima zapelo za oko!

Marcus & Martinus - 7 Profimedia 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Nakon skoro svih zemalja koje se natječu na ovogodišnjoj Euroviziji, i Švedska je odabrala svoje predstavnike, predstavljat će ih poznati duo.

Eurovizija će se ove godine održati u Švedskoj nakon što je prošle godine pobjedu odnijela dobro poznata Loreen.

Njezinu poziciju ove će godine pokušati opravdati dva brata. Naime, Švedska je sinoć odabrala i svoje predstavnike za Eurosong, a pobijedila je pjesma ''Unforgettable'' Marcusa & Martinusa, dua koji se proslavio još prije nekoliko godina.

Dvojac se trenutno nalazi na 7. mjestu na kladionicama s 4% šanse za pobjedu, dok je hrvatski predstavnik Baby Lasagna i dalje na visokom prvom mjestu s 15% šanse za pobjedu.

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna uveo promjene za nastup na Eurosongu, s ekipom neće biti i jedna ključna osoba

Marcus i Martinus Gunnarsen rođeni su i odrasli u Norveškoj te su postali poznati kada su osvojili norveški Melodi Grand Prix Junior 2012. godine, kao 10-godišnjaci. Tada su se predstavili s pjesmom ''To draper vann'' (Dvije kapi vode). Od tada je njihova karijera doživjela ogroman uspjeh. Počeli su objavljivati svoje singlove te rasprodali turneje po Europi. Nastupali su i s Jasonom Derulom na turneji.

Povezana vijest Zanimljivosti Baby Lasagna krenuo je s probama za Euroviziju, evo kako se priprema za najveći nastup u svom životu

Jedna od njihovih najpoznatijih pjesama je ''Elektrisk'' koju su objavili 2015. godine, a prije dvije godine pobijedili su i u švedskoj inačici emisije ''Masked Singer''.

Za Eurosong su se pokušali plasirati i prošle godine pjesmom ''Air'', ali ih je pobijedila Loreen.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Palača objavila prvu službenu fotografiju princeze Kate nakon operacije, no njezin povratak u javnost ne očekuje se tako skoro!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Maja Šuput izdala je novu pjesmu nakon dugo vremena, poslušajte kako zvuči!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS