Glazbena ikona

Poznat je uzrok smrti legendarne Tine Turner, za obožavanom pjevačicom tuguje cijeli svijet!

Glasnogovornik pjevačice Tine Turner otkrio je uzrok njezine smrti.

Glazbena ikona Tina Turner umrla je prirodnom smrću u svom domu u Švicarskoj, a tu informaciju potvrdio je njezin glasnogovornik za Daily Mail.

Pjevačica se dugo godina borila s rakom crijeva, zatajenjem bubrega, doživjela je i moždani udar, koji je ostavio velike posljedice na njezino zdravlje.

Vijest o njezinoj smrti objavio je također glasnogovornik, koji je napisao:

"Tina Turner, kraljica rock 'n' rolla, umrla je danas mirno u dobi od 83 godine nakon duge bolesti u svom domu u Kusnachtu, blizu Züricha u Švicarskoj. Svijet je izgubio glazbenu legendu i uzor."

Inače, Tina se posljednji put u javnosti pojavila 2019. godine, kada je na Broadwayu gledala mjuzikl o sebi, a tada je bila u društvu supruga Erwina Bacha i Opre Winfrey.

Dobitnica brojnih glazbenih nagrada ostat će zapamćena po velikim hitovima poput ''What's Love Got to Do with It'', ''Private Dancer'', '''The Best'', ''I Don't Wanna Lose You'' i brojnim drugima, a glazbena industrija zasigurno je ostala bez jedne od glavnih pjevačkih ikona prošlog stoljeća.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Elli Dvornik pratiteljica udijelila kompliment za grudi, ona otkrila cijenu koju je platila za njih: ''Zadovoljna sam rezultatom, na vama je da odaberete''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Sanju je jedna osoba javno prozvala nakon odlaska iz Survivora, a evo kako ona komentira odnose među natjecateljima: "To se od nas tražilo…"

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS