šokirao odlukom

Pokorio je svijet pjesmom koja je popularna i nakon 13 godina, a evo kako je postao "samo netko koga smo nekoć poznavali"!

Gotye - 3 Youtube 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Gotye se 2011. proslavio pjesmom "Somebody That I Used to Know", a onda je šokirao javnost odlukom.

Belgijsko-australski glazbenik Wouter "Wally" De Backer, puno poznatiji kao Gotye, 2011. godine pokorio je svijet pjesmom "Somebody That I Used to Know".

Duet s novozelandskom pjevačicom Kimbrom osvojio je vrhove glazbenih ljestvica u više od 30 zemalja i do danas je jedan od najprodavanijih singlova svih vremena.

Gotye je osvojio i tri Grammyja, uključujući i onaj za pjesmu godine, no s vremenom je, baš kako pjeva u svojem hitu, postao samo netko koga smo nekoć poznavali.

"Ne zanima me prodaja glazbe", kratko je rekao kada se odrekao 10 milijuna dolara vrijednih tantijema od YouTubea. Usto je dopustio i besplatno korištenje takozvanih sampleova, odnosno dijelova pjesme, što je s vremenom dovelo do brojnih remiksa te je i održalo njegov hit na životu svih ovih godina.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Tatjana Jurić progovorila o prekidu s domaćim poduzetnikom: "Ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje"

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS