svatko ima svoje mišljenje!

Lovren na meti urnebesnih komentara poslije izjave o Baby Lasagni, pogledajte što mu sve pišu!

Dejan Lovren Tonci Plazibat/Cropix 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nanizale su se reakcije na komentar Dejana Lovrena o pobjedi Baby Lasagne na Dori, društvene mreže preplavili su memovi na njegov račun.

Komentar našeg nogometaša Dejana Lovrena o pobjedi Baby Lasagne na ovogodišnjoj Dori s pjesmom "Rim Tim Daga Dim" podigao je podosta prašine u javnosti, a društvene su mreže preplavile reakcije na njegovu objavu.

Nakon što je Dejan u priči na svom profilu na Instagramu objavio svoje mišljenje i kako je nastup Baby Lasagne primjer demonizma rečenicom - "Ubijedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj", na njegov su se račun pojavili brojni komentari, a u kojima ga korisnici društvene mreže X nisu baš poštedjeli. 

"Jutro Dejana Lovrena: Popijem nes, pročitam Glas Koncila i kažem ‘Lutko, život je pred tobom’", "Evo jedan undercover demonist s križem oko vrata. Lovren fulao ceo fudbal", "Lovren i Baćo. Kraj vica", "Evo Dejan Lovren protiv Baby Lasagne, to se čekalo", samo su neki od brojnih komentara koji su se pojavili.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Lovrenovo mišljenje došlo je i do Baby Lasagne koji ga je kratko prokomentirao te rekao kako mu je žao što nogometaš ima takvo mišljenje o njemu te da mu je vjera bitna što se moglo zaključiti i na presici nakon pobjede na kojoj je zahvalio svima koji su molili za njega.

"Nije moj cilj da ispadne tako. Nadam se da će se potruditi da me upozna i da vidi da sam baš obratno od toga. Vjera mi je najvažnija u životu. Vjera i obitelj. Volim svoju obitelj, s njima sam u dobrim odnosima", izjavio je Baby Lasagna za 24 sata.

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna na Doru je upao kao rezerva umjesto Zsa Zse, o njegovoj pobjedi i ona je imala nešto reći: ''Zbog ovih ludih okolnosti...''

O pobjedniku ovogodišnje Dore odlučili su glasovi publike i ocjenjivačkih žirija iz Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka, te četiri međunarodna žirija iz Italije, Njemačke, Ukrajine i Islanda. Oni su se sastojali od triju članova - glazbenih profesionalaca, skladatelja, glazbenih kritičara i producenata, stoji na službenim stranicama Dore.

Povezana vijest Celebrity Houdek je imao što reći nakon velike pobjede Baby Lasagne: ''Podsjetimo se, Baby Lasagna bio je tek rezerva''

O 16 finalista Dore odlučili su isključivo glasovi publike u polufinalima.

Podsjetimo, prošle godine Hrvatsku su na Eurosongu predstavljali Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ" i završili su na 13. mjestu.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Dejan Lovren obrušio se na Baby Lasagnu nakon pobjede na Dori, njegovu pjesmu opisao je kao demonizam: ''Fuj!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Tko je zapravo Baby Lasagna? Većina prije Dore za njega nije čula, ali on se itekako ima čime pohvaliti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS