hm, sve češće dolazi

Princ Harry uskoro opet u Velikoj Britaniji? Zna se i povod, kao i hoće li Meghan doći s njim

Princ Harry Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Princ Harry krajem ovog mjeseca opet bi trebao stići u Veliku Britaniju, poznat je i povod.

Princ Harry doći će u Ujedinjeno Kraljevstvo kasnije ovog mjeseca kako bi prisustvovao dobrotvornom događaju u Londonu.

Najavljeno je da će vojvoda od Sussexa biti gost na godišnjoj dodjeli nagrada ''WellChild'' u ulozi pokrovitelja dobrotvorne organizacije.

Nacionalna dobrotvorna udruga za teško bolesnu djecu jedna je od rijetkih organizacija sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu s kojima je princ zadržao veze nakon oštrog odlaska s kraljevskih dužnosti i preseljenja u SAD.

Odlučio je ostati na tom položaju koji je obnašao 16 godina iako se ostalih kraljevskih obveza odrekao.

Meghan Markle s njim neće ići, piše Daily Mail.

Podsjetimo, Harry ovih je dana proslavio 40. rođendan, a hit na internetu bila je fotografija kojom mu je kraljevska obitelj prenijela čestitke. A zašto, pogledajte OVDJE.

Iako gotovo pet godina ne radi kao član kraljevske obitelji, princ Harry dobio je vrijedan rođendanski poklon, a o čemu se točno radi, pisali smo OVDJE.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Zgodna navijačica Dinama kao zvijezda utakmice u Münchenu: Dok je ona pratila Modre, drugi su snimali nju!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tijelo žene koju zovu boginjom ljepote nadmašilo je sva očekivanja, nitko ne vjeruje da ovako izgleda na pragu pedesete!

Povezana vijest Celebrity Nove teške optužbe na račun Meghan Markle, zbog ponašanja prema osoblju dali su joj poseban nadimak

Povezana vijest Celebrity Princu Harryju ovih će dana na račun sjesti pozamašna svota novca, dogovor je to koji je potpisan još prije 30 godina

Povezana vijest Zanimljivosti Samo nekoliko sati nakon što je Kate objavila video o borbi s rakom Harry i Meghan povukli su nevjerojatan potez!

Povezana vijest Celebrity Kako princ Harry provodi svoje vrijeme otkako je odstupio s kraljevskih dužnosti? Susjedi su ponešto otkrili: ''Obično kad ga vidite...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS