Sklonište od grada

Raskošni dom srpske pjevačice ostavlja bez daha, a u okolici se samo čuje pjev ptica

Olja Karleuša - 1 Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Srpska pjevačica Olja Karleuša otvorila je vrata svog luksuznog doma na Avali, koja je veoma brzo postala njezina oaza mira.

Srpska pjevačica Olja Karleuša i njezin suprug Predrag vlasnici su vile na Avali u kojoj žive duži niz godina. Predrag je dao izgraditi kuću van gradske površine kako bi par mogao uživati u miru od buke i gužve.

"Nije daleko, vidjeli ste i sami koliko vam je trebalo da stignete... Ja ionako radim vikendom, Peca je zauzet preko tjedna, uobičajeno, tako da smo riješili da ovdje provodimo vreme, bar pola godine, proljeće, leto. Okolo nam je šuma, kada se legne, samo se ptice čuju, tako da je pravo uživanje i mir", ispričala je Karleuša za Blic.

Pogled s jedne terase pada pravo na Avalski televizijski toranj, a u dnevnom boravku je bijela kuhinja sa staklenim šankom i dnevna soba s velikim crnim i bež namještajem i crno-bijelim zidovima. U dvorištu imaju veliki bazen.

Fotografije interijera kuće Olje Karleuše pogledajte na Blicu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Haris Džinović progovorio o životu poslije razvoda: "Plačem i po tristo kilometara!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte raskošni resort u kojem će Maja Šuput narednih dana s obitelji boraviti u Zanzibaru

Zbog anonimne prijave Žanamari je dobila opomenu: "Nekome smeta što postojim"

Nova drama zagrebačkog HNK-a privukla je brojne posjetitelje, a priliku nisu propustili ni predsjednici Sabora

Povezana vijest Celebrity Severina se javila s obale Atlantika, no pažnju je ukrao komplet čija je cijena paprena

Povezana vijest Zanimljivosti Preminuo je samo tri mjeseca prije 45. rođendana, znalo se da je ljubio muškarce, a slavna kolegica branila ga je zbog toga!

Istinita priča o čovjeku za kojeg se pretpostavlja da je usmrtio više od 130 ljudi, a nitko nije siguran je li to točan broj

One Direction kviz: Samo najvjerniji Directioneri znat će odgovoriti na svih 15 pitanja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS