Prerano otišla

Pojavila se dosad neviđena snimka nikad prežaljene Amy Winehouse, prizori koji su sve dirnuli snimljeni su 2003.!

Amy Winehouse Profimedia 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Dosad neviđeni video Amy Winhouse objavljen je povodom proslave nadolazeće 20. godišnjice njezina debitantskog albuma "Frank".

Novi biografskog film o životu tragično preminule pjevačice Amy Winehouse izazvao je brojne kontroverze u javnosti, no one su sada stavljene po strani i to nakon što je objavljena Amyina dosad neviđena snimka.

Naime, njezini obožavatelji podijeljenih su mišljenja oko odluke da se dokumentira njezin uspon do slave, nemirne ljubavne veze i spirala ovisnosti o drogama i alkoholu u novom filmu redatelja Sama Taylora-Johnsona, no sve to sada je zasjenila neviđena snimka iz promotivnog videa za njezin treći singl "In My Bed", izvorno objavljen 5. travnja 2004. godine kao dvostruka A strana s "You Sent Me Flying".

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Brutalan komentar Vedrane Rudan na slučaj Severina - Popović: "Severina nek se je*e, vještice, nisi naša cura!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Clubzone U Hrvatsku stiže jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, a održat će čak dva koncerta!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS