Ne gubi nadu!

Momčilo Bajagić Bajaga nakon teškog razvoda, progovorio o ljubavi: "To je najvažnija stvar, nikad ne odustajte od nje"

Momčilo Bajagić Bajaga Antonio Ahel/ATAImages 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Momčilo Bajagić Bajaga otvoreno je progovorio o životu nakon 33 godine braka, ali i poslovnim i privatnim planovima.

Pjevač i gitarist Momčilo Bajagić Bajaga (62) za portal Azra.ba iskreno je ispričao detalje iz svog privatnog života, a dotaknuo se i razvoda nakon 33. godine braka sa bivšom suprugom Emilijom.

Bajaga nikada nije punio medijske naslove, a kako mu je to uspjelo otkrio je u nastavku

"Nije to bio neki problem. Jednostavno sam živio svoj život i napravio jasnu granicu šta je za medije, a šta je samo moje", rekao je glazbenik.

Nije želio komentirati kako se osjeća nakon razvoda braka jer smatra da je to ipak informacija koju želi sačuvati za sebe.

Momčilo nakon svega i dalje vjeruje u ljubav pa je svim onim povrijeđenim srcima poručio:

"Ljubav je najvažnija stvar u životu i nikad ne treba odustajati od ljubavi".

Ispričao je i kakakv je njegov život bio dok se nije dotaknuo glazbenog sektora.

"Bilo je to obično djetinjstvo, provedeno bezbrižno, u igri i školovanju. Ni po čemu se nisam izdvajao od svojih vršnjaka. Roditelji su radili, a ja sam uživao u svom djetinjstvu".

Zašto se za razvod nije saznalo odmah, otkrio je pjevač jednom prilikom za naš In Magazin:

''Da, skoro dvije godine. Mislim da je to nepristojno, netko voli da svi znaju njegov privatni život, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar i da mora postojati neki momenat koji nije svima poznat. Prezirem reality i to pretjerano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjur i kupatilo. Što sam jeo jučer potpuno nebitno. Ljude bi trebalo da zanima moja muzika'', smatra.

Inače,prije nego što su se vjenčalo, Bajaga i Emilija bili su sedam godina u vezi, a njihova ljubavna priča započela je u autobusu.

"Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao bi li htjela izaći sa mnom u nedjelju, a ona je rekla da nedjeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je ohladila, jer tko ne izlazi nedjeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko mjeseci smo profurali", ispričao je jednom pjevač.

Vjenčali su se 1989. godine te su 1990. dobili sina Marka, a 1998. kćer Anđelu.

Bajaga je svojoj bivšoj supruzi tijekom njihova braka posvetio puno svojih pjesama.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Domaća pjevačica prepričala neugodnu situaciju koja je rasplakala nju i kćer: "Šapnula sam joj - tamo ćemo plakati da nas nitko ne vidi!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Gvardiol progovorio o djevojkama pa otkrio imaju li prednost Zagrepčanke ili Dalmatinke: "Izabrat ću jednu, neka se dokažu"

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS