''Ne znam tko su, ali...''

Zbog geste ove prekrasne mladenke svi su brisali suze, pogledajte emotivnu snimku: ''Predivno je!''

Mladenka zapjevala na vjenčanju Ante Gašpar/Studio Gašpar/Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prelijepa mladenka zapjevala je ''Hvalospjev ljubav'', a nitko u crkvi nije ostao ravnodušan na njezinu emotivnu izvedbu.

Jedna mladenka postala je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je na svom vjenčanju zapjevala pjesmu ''Hvalospjev ljubavi''.

Naime, mladenka je svojim glasom dirnula sve prisutne u crkvi pa su ubrzo počeli brisati suze, a ravnodušan nije ostao ni mladoženja. Snimku je objavio Ante Gašpar iz studija Gašpar, koji se inače bavi fotografiranjem i snimanjem vjenčanja.

''Ništa spektakularno, ništa ludo, niša o čemu će brujati pola regije, ništa što će zapaliti društvene mreže. Samo jedna LJUBAV'', piše ispod emotivnog videa.

Nije dugo trebalo da se jave oduševljeni korisnici društvenih mreža.

''Ne znam tko su ovi ljudi, ali želim im svu sreću u zajedničkom životu. Sve pohvale za mladenku koja se nije rasplakala. I oni najjači bi zaplakali na ovo koliko je predivno'', ''A što reći (a opet ne zaplakati)'', ''Svaka čast. I takvu vam ljubav želim i molim. I od srca čestitam'', ''Uh, predivno'', ''Sretno, mladenci'', samo su neki od komentara na Instagramu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari je mamila poglede u večernjem izlasku, s njom se zabavljala još jedna poznata Hrvatica za kojom mnogi uzdišu

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Znate li kako se Miro iz naše hit-serije priprema za snimanje? Njegova kolegica pokazala je dio atmosfere prije seta: ''Ovako on...''

Preminula je zvijezda ''Spasilačke službe'', svi ga pamtimo iz ove kultne serije

Sjećate se njega? Nakon ''Larina izbora'' otišao je u Hollywood, a s lijepom Hrvaticom osnovao je obitelj!

Povezana vijest inMagazin Bio je naš influencer prije influencera, a onda je ugasio sve društvene mreže i nestao, evo što je 12 godina kasnije novo kod njega!

Povezana vijest Zanimljivosti Liam je godinama pokazivao da nije dobro, potresno pismo koje je napisao samom sebi još je jedan dokaz tome: ''Nemoj sumnjati da si...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS