očekivano ili ne?

Održana je 31. dodjela Porina: Evo koja pjesma je proglašena za najbolju ove godine, sigurno ju znate napamet!

31. Porin - 5 Lucija Ocko/Cropix 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Prošao je 31. Porin prestižnih nagrada, a za pjesmu godine proglašena je "Mama ŠČ".

Održana je 31. dodjela Porina u Zagrebu, a nagrada se dodjeljivala u čak 35 kategorija. 

Pjesmom godine proglašena je "Mama ŠČ!" čiji su vlasnici Let 3.

Nagradu za album godine osvojio je "Dvojko" koji potpisuje reper Vojko V.

Novim izvođačem godine proglašen je IDEM, a nagradu za najbolju žensku vokalnu izvedbu osvojila je Natali Dizdar za skladbu "Krug".

Najbolja muška vokalna izvedba pripala je Filipu Rudanu za skladbu "The Outside", a za najbolju vokalnu suradnju proglašeni su Miach i Grše za skladbu "Led".

Najbolja izvedba grupe s vokalom odnijeli su Goran Bare & Majke sa skladbom "Budi ponosan".

Povezana vijest Celebrity Evo kako je Let 3 komentirao Baby Lasagnu, dok su oni bili njegovi glavni favoriti: "Prvi put sam ga neki dan čuo i..."

Najbolji album zabavne glazbe je "Zapleši twist" grupe Swingers, a najbolji album pop glazbe bio je "Vile se ovdje igraju" Matije Cveka & The Funkensteinsa.

Nagradu za najbolji album rok glazbe zove se "Follow The Blind Man" - Jelusick.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kamo su letovci odveli Severinu nakon finala Dore, iznenadila je ekipu na neočekivanom mjestu!

Porin za najbolji album elektroničke glazbe pripao je Pocket Palmi s albumom "III".

Posebnost ovog Porina svakako je i broj prijava. U odnosu na prošlu godinu prijavljeno je čak 40 albuma više u kategoriji Album godine.

Povezana vijest Celebrity Let 3 i Severina opet napravili raspašoj na pozornici Dore, pogledajte trenutak na koji se čekalo!

''Glasačko tijelo je u nultom i prvom krugu glasanja svoje favorite biralo među više od 2000 ovogodišnjih prijava u 35 kategorija. Bilo je čak 316 prijavljenih i 395 skladbi za Pjesmu godine'', rekla je Glavna tajnica Porina Ivana Martinac.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Legendarni talijanski slavuj otac je dvojice zgodnih sinova, dugo ih je skrivao, ali ipak postoje njihove fotografije na kojima su zabilježeni!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS