oni po svom!

Članovi Leta 3 pojavili se u suknjama iste boje i pokazali što se krije ispod njih, a fanovi su oduševljeni ovim outfitom!

Članovi Leta 3 prošetali su se tirkiznim tepihom na ceremoniji otvaranja Eurosonga, i to u outfitu specifičnom baš za njih.

Let 3 bio je prava atrakcija na ceremoniji otvaranja Eurosonga, gdje su u svom outfitu itekako iznenadili sve prisutne.

Naime, članovi benda na sebe su ogrnuli marame s detaljima grba Republike Hrvatske i slovima "ŠČ".

Ipak nisu se svi uklopili jer se Prlja odlučio izdvojiti iz mase, pa je odjenuo maramu u bojama Ukrajine.

Sve su pomno zabilježili fotografi, a onda su pokazali i njihov drugi outfit. Ispod marama imali su bijele suknje i majice s istim likom, a nezamijećeno nisu mogle proći ni duge bijele čarape s detaljima slova "ŠČ".

Korisnici Twittera komentirati su specifičan stajling Leta 3.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Najbolje odjeveni dosad", "Zauvijek će biti slavni", "Ne sviđa mi se njihov nastup, ali outfiti su baš ekstravagantni", "Opsjednuta sam njihovom šminkom", "Odlični su", samo su neki od brojnih komentara.

Tijekom vikenda privukli su pažnju na ulicama Liverpoola tako što su na lice stavili maske s portretom kralja Charlesa III. i tako odali počast njegovu svečanom činu.

Podsjetimo, Let 3 će s pjesmom "Mama ŠČ!" nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u utorak, 9. svibnja, a veliko finale zakazano je za subotu, 13. svibnja.

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Pogledajte zašto je Marko Ciboci ovu nevjerojatnu ženu nazvao čudom neviđenim: ''Ja to moram reći naglas!''

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Nemojte da vas zavara zatvoreni gornji dio: Tamara u kratkoj haljini neobičnog kroja pokazala prezgodne noge!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS